Valentínsky ples Súkromného gymnázia v Bardejove

2846x
17. Február 2020
Dňa 14.2.2020 sa v Ľudovej jedálni v Bardejove uskutočnil Valentínsky ples Súkromného gymnázia DSA. 13. školský ples pripravila pre všetkých žiakov, učiteľov, bývalých žiakov a ďalších hostí trieda III.A so svojou triednou učiteľkou Silviou Valkovou.
 
13. školský ples Súkromného gymnázia DSA slávnostne otvorila pani riaditeľka, PaedDr. Renáta Tulejová. Celým večerom nás sprevádzali dvaja veľmi pekne zladení moderátori - Klaudia Kloknerová a Teodor Rychvalský.
 
V programe nám trieda III.A pripravila okrem tradičného úvodného tanca viacero prekvapení. Vo vedomostnom kvíze v podaní Michala Ladomerského sme si napríklad pripomenuli, že jazyk máme na to, aby sme ho držali za zubami, ktorá učiteľka najviac neznáša mobily, aký je presný názov našej školy či koľko má žiakov. V tzv. charakterovom tanci vyhrala tanečná dvojica, ktorú tvoril Martin Ferčák a Tamara Kaputová. Veľmi pôsobivé boli aj valentínske básničky pre naše triedne učiteľky. Básnici - Timotej Gulák, Matúš Nagy, Miroslav Rodák a Adrián Brezovský nám dokázali, že ich majú veľmi radi a majú ich veľmi dobre prečítané.
 
Všetci sme sa tešili aj na bohatú tombolu, v ktorej hlavnú cenu vyhral Jakub Hnidzík.
 
Kráľovnou a kráľom plesu sa zaslúžene stala dvojica našich štvrtákov - Nikoleta Ratvajová a Martin Ferčák.
Nesmieme zabudnúť, že počas celého plesu prebiehala aj Valentínska pošta.
 
13. školský ples je za nami a my ďakujeme v prvom rade všetkým ochotným žiakom z III.A triedy a triednej učiteľke Silvii Valkovej za to, že sme spolu mohli stráviť príjemný večer.