Pohodlné víťazstvo v úvodom kole

838x
18. August 2019
Futbalistky Partizána Bardejov odohrali úvodný zápas v novej sezóne. V prvom kole pred vlastnými fanúšikmi nastúpili proti nováčikovi súťaže, celku AS Trenčín. Bardejovčanky boli favoritkami a to aj potvrdili, keď súperovi postupne nastrieľali desať gólov, päť v prvom a päť v druhom polčase.
 
Od začiatku to bola hra mačky s myšou. Skóre už v tretej minúte peknou ďalekonosnou strelou otvorila šikovná Tejová. V dvadsiatej minúte na 2:0 zvýšila skúsená Pavičević. Po polhodine hry hostky faulovali vo vlastnom pokutovom území a Dimitrijević z penalty zvýšila.
 
Prešlo päť minút a hráčky v ružových dresoch sa radovali po štvrtý raz – Pavičević mierila presne a keď o minútu Havranová upravila na 5:0, bolo jasné, ako sa zápas skončí.
 
Po zmene strán prešli iba štyri minúty a strelecký účet v drese Partizána si otvorila nová hráčka – Dukić. Po hodine hry sa Trenčianky znova dopustili nedovolenej hre a Dimitrijević z ďalšej penalty upravila na 7:0.
 
Hostiteľky boli pri chuti a vypracovávali si aj ďalšie gólové šance. V 63. minúte si Repková strelila vlastný gól. O štvrťhodinu neskôr Dukić vsietila svoj druhý gól a päť minút pred záverom Havranová strelila desiaty gól Bardejova. Úvodný zápas tak aktuálnym vicemajsterkám Slovenska vyšiel na výbornú a nováčikovi súťaže na cestu nadelili desať gólov.