Futbalistkám sa znova darilo, dvakrát porazili Lokomotívu Košice

598x
24. Máj 2019
V sedemnástom kole privítali dorastenky Partizána Bardejov celok Lokomotívy Košice. Domáce hráčky boli pred duelom favoritkami, čo v priebehu zápasu aj potvrdili. Súperovi strelili desať gólov a ani raz neinkasovali.
 
Už v štvrtej minúte skóre otvorila Maliňaková a o desať minút na 2:0 zvyšovala Bereščáková. Domáce pôsobili futbalovejšie a v dvadsiatej piatej minúte sa presadila aj strelkyňa Sivčová. O niekoľko sekúnd presne mierila Hronecová a bolo 4:0. Prešli len dve minúty a Hronecová pridala aj druhý presný zásah.
 
Po zmene strán kanonáda Bardejova pokračovala – 43. minúta Čornaničová a 6:0, 46. minúta Sivčová a 48. minúta Vasiľková. Hralo sa prevažne na jednu bránu a to na tú košickú. V druhom dejstve padli ešte dva góly, v 57. minúte druhý gól pridala Maliňaková a o štyri minúty Sivčová zavŕšila hetrik. V posledných dvadsiatich minútach už gól nepadol.
 
Partizánky vyhrali 10:0, v tabuľke sú na prvom mieste, keď zo sedemnástich duelov vyhrali šestnásť.
 
Partizán Bardejov BŠK – FC Košice 10:0 (5:0)
Góly: 4. a 57. Maliňaková, 14. Bereščáková, 25., 46. a 61. Sivčová, 26. a 28. Hronecová, 43. Čornaničová, 48. Vasiľková
 
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Drutarovská – Petrová, Čornaničová, Sivčová, Maliňaková, Vasiľková, Jackovičová, Hronecová, Mattová, Karaffová, Bereščáková
 
S rovnakým súperom sa stretli aj žiačky, tie vyhrali 4:2, keď v ôsmej minúte otvorila skóre z pokutového kopu Jacenková. Šikovná Moravcová zvýšila na 2:0 v šestnástej minúte, po zmene strán pridala aj svoj druhý a následne aj svoj tretí gól. Hostky domácu brankárku Dupkalovú prekonali iba dva razy.
 
Partizánky sú v tabuľke na druhom mieste. Oba celky sa najbližšie predstavia na domácom trávniku už najbližšiu sobotu, 25.5. privítajú Michalovce. Dorastenky na zápas nastúpia o 14.30 hod. a žiačky o 16.30 hod.
 
Partizán Bardejov BŠK – FC Košice 4:2 (2:1)
Góly: 8. Jacenková (pen.), 16., 44. a 59. Moravcová – 31. Šalitrošová, 57. Pivarníková
 
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Dupkalová – Kyseľová, Michalcová, Bednárová, Vašenková, Čobejová, Jacenková, Moravcová, Iľková, Cuperová, Bereščáková, Hlavinková, Homová