Copa Moliterka napísala už svoju 17. kapitolu

600x
07. Január 2019
V závere uplynulého roka sa v hale Hotelovej akadémie Pod Vinbargom v Bardejove uskutočnil v poradí už sedemnásty ročník halového futbalového turnaja Copa Moliterka 2018.
 
Na turnaji sa predstavili štyri mužstvá chlapcov z Moliterky, z Tehelnej a z blízkeho okolia. Zahral si každý proti každému, keď jeden duel trval dvakrát osemnásť minút.
 
Všetky zápasy mali veľmi dobrú úroveň, boli vyrovnané a prítomní diváci zhliadli mnoho zaujímavých futbalových súbojov a akcií.
 
V každom stretnutí išlo o veľa a o konečnom poradí sa rozhodovalo až v samom závere, keď len vďaka lepšiemu skóre sa víťazom stali hráči družstva Moliterka Mladé pušky. Na druhom mieste sa umiestnili Čergovské vilci,tretie miesto patrilo tímu Moliterka Zrelé šípy a štvrtú priečku obsadila Moliterka United.
 
Najlepším hráčom bol vyhlásený Braňo Kračanský, najlepším strelcom so siedmymi gólmi bol Denis Petro a najlepším brankárom bol Slavo Prorok. Objavom turnaja sa stal Marcel Choma. Historicky najlepším strelcom s dvadsiatimi piatimi gólmi je stále Miki Soroka.
 
Športový klub Moliterka ďakuje všetkým zúčastneným za predvedené výkony, fair – play hru a za podporu pri takýchto športových podujatiach.