Partizán Bardejov nestačil na účastníka Európskej ligy

1096x
11. Október 2018
V štvrtom kole Slovenského pohára nastúpili futbalisti Partizána Bardejov proti aktuálnemu majstrovi a účastníkovi Európskej ligy, celku Spartak Trnava. Hostia boli v tomto dueli jasným favoritom, čo napokon aj potvrdili a s prehľadom postúpili do ďalšej fázy pohára.
 
Od úvodného hvizdu mali viac z hry Trnavčania, ktorí mali loptu častejšie na kopačkách, no do streleckých príležitosti sa nedostávali. Prvú vážnejšiu šancu si vypracovali v 21. minúte a hneď bol z toho otvárací gól – Dangubić vystrelil priamo na bránku a domáci gólman Čikoš-Pavličko ostal bezmocný.
 
V zvyšnom priebehu prvého polčasu sa hralo prevažne v strede ihriska a viac ako dvetisíc divákov už ďalší gól nevidelo. Nástup do druhého dejstva vyšiel hosťom a Dangubić zvyšoval na rozdiel dvoch gólov v 49. minúte. Hetrik zavŕšil šesť minút po hodine hry a o víťazovi bolo rozhodnuté.
 
V závere zápasu sa ešte Partizán snažil streliť aspoň čestný gól, no do otvorenej obrany sa hostia dvakrát ľahko dostali a dokázali streliť ešte dva góly. Partizán Bardejov tak po prehre 0:5 vypadol z tohto sezónnej edície Slovenského pohára.