Rozlúčkový zápas Davida Všetečku

492x
11. September 2018
HK Bardejov usporiadal rozlúčkový zápas Davida Všetečku, aktuálneho trénera hokejového klubu z Horného Šariša. Na posledný duel v kariére nastúpil vo svojom Všeťa teame proti výberu Champion´s team. Do Bardejova zavítali zvučné hokejové mená, ktoré bardejovskí diváci poznajú z nie tak dávnych prvoligových sezón.
 
Rozlúčkový zápas v Bardejove priniesol všetko, čo takéto dueli prinášajú. Venovaný bol charite, vyzbierané peniaze poputovali chorému otcovi jedného z hráčov. Český obranca si Bardejov obľúbil a aj po skončení aktívnej činnosti sa bude hokeju venovať – už ako hlavný tréner družstva.
 
„V Bardejove sú výborní ľudia. Aj vďaka nim som si mesto na severovýchode Slovenska veľmi obľúbil. Cítim sa tu ako doma,“ prezradil rodák z Písku.
 
David Všetečka v Bardejove odohral sezónu 2015/2016, keď prišiel zo Spišskej Novej Vsi. Novovzniknutému klubu sa rozhodol pomôcť v minulej sezóne a po jednom roku zavesil korčule na klinec. Na rozlúčkový zápas prišli viacerí známi hokejisti, nechýbali ani mená ako Andreanin, Kalináč, Vantroba, či tréner Tomko.
 
Rozlúčkový zápas priniesol všetko, čo takéto zápasy obnášajú. Diváci v hľadisku si vychutnali množstvo gólov. Po prvej tretine sa na ľade predstavili mladí hokejisti z klubu MHC 46 Bardejov. Samotní duel po remíze 10:10 víťaza nepriniesol, na rad prišli samostatné nájazdy, v ktorých rozhodujúci premenil 38 ročný David Všetečka a rozhodol o výhre svojho tímu. Celé podujatie sa vydarilo na výbornú a organizátori z HK Bardejov ďakujú všetkým fanúšikom, ktorí sa prišli aj takouto formou s aktívnou hráčskou kariérou Davida Všetečku rozlúčiť.