Tréning žien Partizána Bardejov pred úvodným duelom v novej sezóne v znamení skvelej nálady

424x
25. August 2018
Po päťtýždňovej letnej príprave úvodným kolom štartuje najvyššia súťaž vo futbale žien. Bardejovčanky ako vicemajsterky Slovenska sa predstavia na mestskom futbalovom štadióne, v sobotu 25.8. od 16.00 hod. privítajú Duklu z Banskej Bystrice. 
 
"Stojíme na prahu novej sezóny. Po nie úplne ideálnom ukončení uplynulého ročníka začíname písať novú kapitolu. Veríme, že bude úspešnejšia ako tá predchádzajúca. Počas leta sme si od ženského futbalu oddýchli, no na vavrínoch sme nezaspali. Aj keď informácii z kuchyne bolo pomenej, vedenie ženských družstiev počas leta usilovne pracovalo. Prvá odmena v podobe víťazstva môže prísť už v zápase proti celku zo stredu Slovenska. Veríme, že tri body v tomto prípade ostanú doma a futbalistky našich skvelých fanúšikov potešia oku lahodiacou hrou," uviedlo PR oddelenie futbalistiek.  
 
„Letná príprava prebiehala tak, ako každý rok. Trvala 5 týždňov, odohrali sme štyri prípravné zápasy. To, čo sme si naplánovali, sme dokázali odtrénovať. Káder sa postupne skladá a zostava sa tvorí. Na tréningoch sa z dievčat snažíme dostať maximum. Počas leta sme museli prebudovať herný systém, máme iné hráčky, budeme hrať trochu inak. Sám som zvedavý, čo to do súťaže prinesie. Chceli by sme hrať atraktívny futbal smerom hore, aby sme súpera atakovali a nedovolili mu rozvíjať útoky. Verím, že tie dievčatá, čo prišli, zapadnú a že budú na sebe pracovať. Znova chceme hrať o tie popredné priečky,“ ozrejmil tréner žien Ľubomír Čekan.