Majstrovstvá okresu v stolnom tenise v Bardejove sa vydarili

521x
11. Február 2018
V telocvični Športovej haly MIER v Bardejove sa uskutočnili Majstrovstvá okresu Bardejov v stolnom tenise jednotlivcov dospelých pre rok 2018. Celkom 19 účastníkov zo stolnotenisových oddielov nášho okresu súťažilo v dvojhre a štvorhre.
 
Napriek nižšej účasti (najmä hráčov z obcí) mali majstrovstvá okresu solídnu športovú úroveň a priniesli niekoľko divácky veľmi atraktívnych súbojov.
 
Majstrovský titul vo štvorhre obhájila dvojica Jozef Juročko – Marián Rondzik, ktorá vo finále porazila dvojicu Matúš Vanta – Martin Tomko (všetci TJ Magura Zborov). Dve tretie miesta patria dvojiciam Július Lukáč – Patrik Lukáč (obaja STJ Družba Bardejov) a Peter Kalapáč (STJ Družba Bardejov) – Michal Sabol (TJ Magura Zborov).
 
V dvojhre obhájil majstrovský titul z minuloročných majstrovstiev okresu hráč STJ Družba Bardejov Peter Kalapáč, ktorý vo finále porazil hráča TJ Magura Zborov Michala Sabola 3:1. Na treťom mieste sa umiestnili porazení semifinalisti Matúš Vanta (TJ Magura Zborov) a Július Lukáč (STJ Družba Bardejov).
 
Za výborne zvládnutú organizáciu súťaže patrí poďakovanie usporiadateľovi STJ Družba Bardejov, ktorá súťaž zorganizovala z poverenia Okresného stolnotenisového zväzu Bardejov.