ZÁŽ!TO(K)

988x
30. Jún 2019
Súkromná základná umelecká škola Pod Vinbargom v Bardejove si pre svojich žiakov, pre ich rodičov i pre širokú verejnosť pripravila Dramaticko – hudobno – tanečné predstavenie pod názvom ZÁŽ!TO(K).
 
Hľadisko v Športovej hale Mier sa zaplnilo a tak diváci počas viac ako hodiny sledovali skvelé vystúpenie. Pre žiakov i pedagógov to bolo pomyselné vyvrcholenie celého školského roka.
 
Žiaci predviedli všetko to, čo sa počas roka v škole naučili. Výtvarníci pripravili výzdobu a kulisy, hudobníci predviedli prácu na hudobných nástrojoch i spev, pohybové umenie prezentovali tanečníci a svojim talentom pobavili herci z dramatického odboru. Do programu sa zapojilo množstvo školákov.
 
Súkromná základná umelecká škola Pod Vinbargom pripravuje takéto podujatia v športovej hale každý rok a program vždy zaujme širokú verejnosť.
 
Riaditeľom školy je Dušan Rohaľ a podľa jeho slov žiaci skladali rodičom účty za to, čo sa počas celého roka naučili. Škola má aj elokované pracoviská, tie si program vytvárajú samostatne.
(foto: SZUŠ)