Kadeti MHC 46 Bardejov nestačili na Brezno

427x
20. Január 2018
V piatok 19. januára privítali kadeti MHC 46 Bardejov na domácom ľade súpera z Brezna. Domácim chlapcom sa zápas nevydaril, prvú tretinu prehrali o dva góly, druhú o tri, pričom nestrelili ani gól.
 
V poslednej dvadsaťminútovke Brezno vyhrávalo už 7:0, keď čestný zásah Bardejova zaznamenal Plaskoň. Hostia boli v dueli lepším tímom a vyhrali zaslúžene 8:1.
 
„Vedel som, že zápas bude náročnejší. Niektorí kvalitní hráči nám odišli a vrátili sa naspäť do svojich pôvodných klubov, kde ich začali využívať vo vyšších kategóriách. Hlavne Košičania, po tomto zápase odišli dvaja Popradčania. Dnešný zápas ukázal, že chlapci z Brezna sú fyzickejší, bol to náročný duel, z môjho pohľadu sme dostali lacné góly. Nepresadili sme sa v útoku a výsledok hovorí za všetko,“ okomentoval tréner Bardejova Tomáš Ivan.
 
Kadeti Bardejova majú náročný program, po základnej skupine ku klubu MHC zostúpili ďalšie dva kluby, Michalovce a Zvolen. Ťažké zápasy čakajú chlapcov do konca marca a potom budú nasledovať zápasy o TOP 12-tku.