Muž zo Sabinova kradol v Bardejove

2x
26. Jún 2014

V Bardejove kradol Sabinovčan

Z dvoch krádeží vlámaním do pohostinstiev v bardejovskom okrese obvinila včera polícia 30 ročného muža z obce Jakubovany, okr. Sabinov.

logo oficial.jpg

Prvej krádeže sa mal obvinený dopustiť počas noci z 13.3.2014 na 14.3.2014 na Štefánikovej ulici v Bardejove. Z okna miestneho baru odstránil mrežu a otvoril aj samotné okno, cez ktoré sa dostal dnu. Dostal sa však do miestnosti WC, ktoré bolo ale zamknuté. Vyšiel preto naspäť von, kde sa pokúšal odstrániť mrežu na ďalšom okno, čo sa mu však nepodarilo. Skúsil preto ďalšie okno, čo sa mu už podarilo a po prekonaní mreže a okna sa dostal do prevádzky baru. Po jeho prehľadaní odtiaľ ukradol cigarety, mobilný telefón, notebook a peňaženku a pokladničku s hotovosťou. Zároveň poškodil pevný hardisk slúžiaci na zálohovanie kamerového záznamu interiéru prevádzky. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 520.- €.

Počas noci z 16.3.2014 na 17.3.2014 sa vlámal do pohostinstva v Bardejove, časť Dlhá Lúka. Po prekonaní zámku mreže na vchodových dverách sa pokúsil vylomiť aj samotné dvere, čo sa mu ale nepodarilo. Prešiel preto k oknu, ktoré sa mu podarilo otvoriť a tak dostať dnu. Odtiaľ potom ukradol motorovú pílu, niekoľko fliaš rôzneho alkoholu, nealkoholické nápoje, cigarety, dezert a  slané kukurice. Celková škoda bola vyčíslená na 1 050.- €. Bardejovskí policajti muža obvinili z prečinu krádeže a prečinu poškodzovania cudzej veci. Stíhaný je na slobode.

(minv.sk)

Diskusia
Pridať komentár