Lyžiarsky výcvik žiakov Spojenej školy dopadol na výbornú

1431x
20. Február 2020
Lyžiarsky výcvik
Na výcviku panovala dobrá nálada
 
V dňoch od 3.2.2020 do 7.2.2020 sa uskutočnil lyžiarsky výcvik žiakov Spojenej školy na Štefánikovej ulici v Bardejove, v priestoroch lyžiarskeho strediska Drienica. Ubytovanie bolo zabezpečené v priestoroch hotela Javorná. Žiaci boli na rôznych úrovniach lyžiarskych schopností, od skúsenejších lyžiarov až po úplných začiatočníkov.
 
VIDEO Z LYŽIARSKEHO VÝCVIKU NÁJDETE TU 
 
Výborné počasie s vynikajúcimi podmienkami na lyžovanie dopĺňala upravená zjazdovka. Jedno popoludnie sme strávili v rámci regenerácie v bazéne a saune. Väčšina žiakov, aj z prvého družstva začiatočníkov, zjazdili aj náročnejší svah. Tí, ktorí lyžovať vedeli si zdokonalili carwingový oblúk. Celý pobyt bol spestrený rôznymi aktivitami, hrami, prechádzkami, ale aj vzájomným spoznávaním.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Môžeme skonštatovať, že tohtoročný lyžiarsky kurz dopadol vynikajúco zo všetkých pohľadov. Splnil všetky očakávania, žiaci dosiahli výrazné pokroky, zvládli základné lyžiarske techniky, pokročilejší si zvýšili a upevnili svoje lyžiarske schopnosti nácvikom zdokonaľovacích lyžiarskych techník. Utužili sa medziľudské vzťahy, spolupatričnosť, vzťah k poriadku a dodržiavaniu pravidiel.
Vďaka patrí všetkým.
(10:30, V. Kissová)
Diskusia
Pridať komentár