Navštívte predajňu Topasport v Bardejove, vyberte si lyže a lyžiarky

2586x
29. Január 2020
Tento článok vyšiel v našich novinách 
Vyberte si lyže a lyžiarky Topasporte 
V predajní nájdete bohatý výber lyží a lyžiarok
 
Zima nám dopriala snehovú nádielku a nadšenci zimných športov a radovánok môžu s radosťou vytiahnuť svoje športové náčinie a tráviť svoj voľný čas na lyžiarskych sva­hoch. Avšak netreba zabúdať ani na starostlivosť športového vybavenia, akou je aj veľmi dôležitý a potrebný servis lyží, bežiek či snowboardov.
 
Lyžiari s akýmikoľvek lyžiarskymi zručnosťa­mi si môžu potrebné vybavenie na ich obľúbenú športovú aktivitu zakúpiť v kamen­nej predajni v obchode Topasport, ktorá sa nachádza na Slovenskej ulici č. 10. Predajňa Topasport sa zameriava na rôzne druhy špor­tov a ponúka široký sortiment športových po­trieb a vybavenia. Okrem športových potrieb a športového náčinia v predajni nájdete aj športové oblečenie svetových značiek potrebné na vykonávanie konkrétneho športu, na ktorý sa špecializujete. Nájdete tam kompletné vy­bavenie od cyklistiky, golfu cez tenis, hokej až po lyžovanie. Od toho najhlavnejšieho – lyží, lyžiarskych palíc a okuliarov, cez prilby až po ostatné lyžiarske doplnky. 
 
Kamenná predajňa sa predajom a požičia­vaním lyží a doplnkov zaoberá už od roku 1999 a aktuálne je k dispozícii aj online ob­chod, kde si prostredníctvom e-shopu máte možnosť zakúpiť potrebný sortiment. 
 
Prečo nakupovať v kamennej predajni? 
 
Z jednoduchého hľadiska a tým je vyškolený personál, ktorý odborne poradí, pomôže a vysvetlí potrebné informácie pred kúpou požadovaného športového náčinia. Pracovní­ci predajne dokážu zhodnotiť podľa vašej úrovne lyže vhodné pre vás, pomôžu vám pri výbere lyžiarskych topánok, prilby a doplnkov. Podelia sa s vami o svoje skúsenosti a rady, aby bol výber podľa vašich predstáv a požia­daviek.  
 
Predajňa Topasport ponúka viac možností. 
 
V Topasporte si môžete tovar zakúpiť v kamennej prevádzke alebo si môžete textil, obuv a taktiež aj športové potreby objednať z e-shopu. Ak neuvažujete o kúpe, ale premýšľate nad možnosťou vyskúšať si zimné športy, k dispozícii je aj požičovňa, kde vám zapožičajú lyže, bežky, snowboardy, korčule či rôzne doplnky.  
 
 
 
Obchod okrem toho ponúka aj servis lyží, bežiek, snowboardov a korčuli. Pokiaľ vlast­níte lyže zakúpené z predajne, máte montáž a viazania zadarmo. Ak vlastníte lyže zakúpene inde, tak je táto služba spoplatnená (od 6 eur), ale je pre vás plne k dispozícii.
 
 Lyže, bežky i snowboardy si môžete dať na­voskovať, takisto si môžete nechať nabrúsiť hrany, urobiť malý i veľký servis. V ponuke je aj extra servis, do ktorého patrí odstránenie starého vosku, výmena častí sklznice spo­jená s veľkým servisom, ale tiež zalievanie sklznice.  
 
K službám patrí aj extra služba výmena starých lyží za nové za rozumný doplatok, prípadne od vás odkúpia jazdené lyže, bežky, lyžiarky. 
 
Prečo je pravidelný servis dôležitý? 
 
Perfektná funkčnosť vybavenia je veľmi dôležitá pre občasných i pravidelných lyžiarov. Vďaka dobrému vybaveniu si môžete užiť maximálnu zábavu na svahu. Vďaka pravi­delnému servisu zase bude životnosť vašich lyží dlhšia. Okrem toho sa zvýši váš zážitok z jazdy, váš športový výkon bude lepší a samozrejme v neposlednom rade sa zvýši aj vaša bezpečnosť. 
 
Či už jazdíte na prírodnom alebo umelom snehu, lyže sa opotrebovávajú. Na svahoch sa môžu zároveň nachádzať kamienky, ktoré ich môžu doškriabať či inak poškodiť. Lyže dostávajú s ohľadom na frekvenciu lyžova­nia i snehových podmienok zabrať. Ich servis by ste preto mali vykonávať niekoľkokrát za sezónu.Týka sa to predovšetkým vosko­vania a brúsenia hrán. Netreba zabúdať ani na veľký servis na konci sezóny. Brúsenie sklznice a hrán a ručné voskovanie dokonale pripravia vaše lyže na ďalšiu sezónu. 
 
Nikdy nie je neskoro 
 
Začať venovať sa akémukoľvek športu nie je nikdy neskoro. Stačí odhodlanie, vytrvalosť a chuť športovať. Pri niektorých športoch mož­no nesmie chýbať aj mierna dávka odvahy. Výbava potrebná k výkonu zimných športov čoraz viac a viac kladie dôraz na bezpečie a komfort lyžiara. Nebojte sa lyžovanie vyskúšať. Dnes existuje mnoho lyžiarskych stredísk, ktoré majú vlastných inštruktorov priamo na svahu a tí vás lyžovať naučia. 
 
Nemusíte si preto hneď zakupovať nové lyžiarske vybavenie, stačí si ho v predajni Topasport zapožičať. Set v Topasporte sto­jí na 1 deň 10 eur, čím je zapožičanie dlhšie, tým je cena zapožičania výhodnejšia. Odhodlajte sa k vyskúšaniu jedného z viac ako 100 lyžiarskych stredísk na Slovensku alebo u našich Poľských susedov a o výstroj a servis sa vám v Topasporte postaráme.
(19:05, red)  
Diskusia
Pridať komentár