HALL of FAME v Chill game centre v Bardejove

1000x
05. Január 2020
HALL of FAME
 Videoreportáž
 
V Bardejovskom Chill game centre sa v závere decembra uskutočnil medzinárodný dvojdňový turnaj HALL of FAME 2019. Niekoľko desiatok hráčov hralo v dvoch hrách - FIFA a Counter Strike, v kategórii jednotlivcov a dvojíc.
 
„Každý sa môže zúčastniť týchto turnajov, je to zadarmo pre všetkých našich členov alebo za jednu euro si môžu zaplatiť za jednu disciplínu,“ uviedol organizátor turnaja Luan Dinh Dang.
 
Už v blízkej budúcnosti budú môcť hrať hráči jednotlivé turnaje aj priamo z domova, za jedno euro môžu získať množstvo vecných i finančných cien.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
„Chill game centrum za svoj rok pôsobenia našiel štyri tímy, v ktorých sú najlepší hráči z celého okresu. V jednom tíme máme aj posilu z Poľska. Budeme organizovať turnaj v marci nie len pre Bardejov, ale aj pre celý Prešovský kraj. Tie tímy budú organizovať turnaje a zároveň budú sa organizovať Majstrovstvá Prešovského kraja,“ dodal L. Dinh Dang.
 
Jednoznačným cieľom hráčov z Bardejova je umiestniť sa na čo najvyšších priečkach a získať mnohé prvenstvá na domácej i medzinárodnej scéne.
(19:37, B. Slivková)
 
Diskusia
Pridať komentár