Slovan si v pohári poradil s Partizánom, vyhral rozdielom triedy

3530x
16. November 2019
Slovan sa stretne so Žilinou, Bardejov v pohári končí
 Vo videoreportáži nájdete aj góly zo zápasu Slovan - Partizán
 
V štvrtom kole Slovenského pohára nastúpil Partizán Bardejov proti Slovanu Bratislava, aktuálnemu majstrovi Slovenska a účastníkovi Európskej ligy. Hráči z hlavného mesta boli pred duelom favoritmi, čo potvrdili aj v samotnom zápase a po víťazstve 5:2 postúpili do osemfinále, kde si sily zmerajú so Žilinou.
 
Úvod stretnutia vyšiel hosťom na výbornú a už v ôsmej minúte presne mieril Da Silva. Neprešli ani dve minúty a brankár Bardejova Dlugoš loptu zo svojej siete vyťahoval po druhý raz – Daniel zvyšoval na 2:0 pre hostí a s domácimi to vyzeralo zle – nedobre.
 
Keď o desať minút ďalší, v poradí už tretí gól Slovana pridal Ljubičič, bolo o víťazovi rozhodnuté. Bratislavčania boli lepší vo všetkých činnostiach, čo sa ukázalo aj o ďalších desať minút, keď na rozdiel štyroch gólov zvyšoval svojim druhým zásahom Daniel.
 
V samom závere prvého polčasu sa viac ako tritisíc divákov na štadióne pri rieke Topľa tešilo z gólu domácich, keď gólmana Slovana prekonal Horodník a upravil na polčasový výsledok 1:4.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU: 
 
Favoritovi stretnutia i celého Slovenského pohára vyšiel aj vstup do druhého dejstva a už po niekoľkých sekundách piaty gól belasých zaznamenal Dražič.
 
V druhom dejstve tempo opadlo aj vzhľadom k tomu, že o postupujúcom bolo rozhodnuté a do hry sa dostal aj Partizán. V 58. minúte z pokutového kopu Horodník znížil na 2:5 a keďže už do konca zápasu ďalší gól nepadol, hostia sa mohli radovať zo zaslúženého postupu.
 
Rozhovory s oboma trénermi si môžete vypočuť v priloženej videoreportáži.
(20:57, B. Slivková)
 
Diskusia
Pridať komentár