Futbalisti Bardejova vyhrali v Petržalke a nabudili sa na bratislavský Slovan

1336x
11. November 2019
Maník hrdinom zápasu
 Pozrite si celý zápas medzi Petržalkou a Bardejovom
 
Záverečné sedemnáste kolo dalo bodku za jesennou časťou druhej ligy mužov. Futbalisti Partizána Bardejov sa predstavili v Petržalke proti miestnemu FC a po góle Maníka sa radovali zo všetkých bodov.
 
V nedeľu dopoludnia chceli Bardejovčania nadviazať na sériu dobrých výsledkov, keď proti prvým dvom družstvám v súťaži získali v posledných dvoch kolách štyri body (remíza s Banskou Bystricou a víťazstvo nad Dubnicou).
 
V úvodnom dejstve padol jeden gól, keď v 40. minúte presne mieril Maník a poslal Partizán do vedenia. Jednogólový náskok si Partizáni udržiavali aj po zmene strán a keďže bol Dlugoš v bráne pozorný, neinkasovali a po cennom víťazstve 1:0 sa radovali z dôležitých troch bodov. V závere ešte 2 žlté a následne červenú kartu videl Voško.
 
Bardejov tak bude zimovať na desiatom mieste, keď doposiaľ získal za šesť výhier a tri remízy 21 bodov. Futbalisti sa v jesennej časti predstavia ešte raz, keď v sobotu 16. 11. 2019 od 13.00 hod. privítajú bratislavský Slovan. Predpredaj vstupeniek prebieha každý deň v Reštaurácii Štadión.
 
FC Petržalka – Partizán Bardejov BŠK 0:1 (0:1)
Gól: 40. Maník
ČK: 90. Voško (po 2 ŽK)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Dlugoš - M. Keresteš, Berežný, Rocheu, Brigant (90. Belunek), Človečko (82. Somov), Horodník, Janso, Voško, Milunović, Maník (88. Petko) 
(20:57, red)
Diskusia
Pridať komentár