Kreatívne tvorenie počas Dňa Prešovského samosprávneho kraja 2019 v knižnici

699x
11. November 2019
Deň Prešovského samosprávneho kraja 2019 v knižnici
V Okresnej knižnici Dávida Gutgesela v Bardejove sa v utorok, 12. novembra 2019, uskutoční Deň Prešovského samosprávneho kraja.
 
Všetkých návštevníkov čaká bohatý program a veľa výhodných ponúk, medzi nimi bezplatný zápis, obnovenie členského, odpustenie sankčných poplatkov, hromadné výpožičky kolektívov, burza kníh a v neposlednom rade aj exkurzie v knižnici.
 
Sprievodný program začne ráno o deviatej hodine, kedy bude prebiehať zážitkovo-literárne pásmo pre 2. ročník ZŠ pod názvom Kniha Džunglí. V popoludňajších hodinách sa budú môcť detičky vyšantiť pri kreatívnom tvorení. Odmenou pre deti budú vlastnoručne vyrobené výrobky. Na svoje si prídu aj seniori, pre ktorých je prichystané čítanie a diskusia o Františkovi z Assisi.
 
Hlavným programom knižnice počas dňa PSK v knižnici bude spomienkový večer na evanjelického farára Jána Mišáka - pripomenutie si 100. výročia jeho narodenia a 10. výročia jeho úmrtia. Program bude končiť v podvečerných hodinách.
 
Jednou z aktivít bude aj krúžok kreatívneho tvorenia, ktorý je zameraný na ručne vyrábané výrobky pre deti od 9 rokov. Témou tvorenia bude jeseň a jeho farby, kde si budú môcť detičky vyrobiť vlastnoručné výrobky za symbolické 1 euro. Začiatok kreatívneho tvorenia je o 14:00 hod. a trvať bude do 16:00 hod.
 
Krúžok kreatívneho tvorenia je v knižnici novinkou. Podporuje kreativitu detí, ich motoriku, fantáziu a v neposlednom rade rozvíja v detičkách potenciál, ktorý uplatnia v škole a neskôr v práci. Krúžok je vedený skúsenou lektorkou a bude sa konať v pravidelných intervaloch, každý utorok a štvrtok od 14:00 hod. a taktiež v sobotu od 10:00 hod., kedy si môžu mamičky oddýchnuť od svojich detí a pokojne si nakúpiť alebo upratať. Krúžok bude trvať 3 hod. a je za poplatok. Bližšie informácie získate na tel.č.: 0910 943 307 alebo prostredníctvom e-mailu: lucie.petrus@gmail.com, fanpage na facebooku: Kreatívne tvorenie u Zázvorčeka.
 
Tešíme sa na spoločné tvorenie a nezabudnite si so sebou pribaliť hlavne dobrú náladu.
(21:20, L. Petrušová)
Diskusia
Pridať komentár