Zistite ako ušetriť 100 € za internet!

1253x
30. Október 2019
 Zistite ako ušetriť 100 € za internet! 
 
Mnohé skvelé programy neviazaného internetu od Slovanetu sú v novej akcii výrazne lacnejšie až na celý prvý rok 
 
Vo vianočnej akcii Slovanetu dostanete najrýchlejší internet či balíky na prvých 12 mesiacov oveľa lacnejšie a navyše bez viazanosti.
 
Vybrať si kvalitný internet či televíziu od Slovanetu sa teraz oplatí ešte viac. Telekomunikačný operátor Slovanet v tohtoročnej Vianočnej akciovej ponuke umožňuje aktivovať si mnohé internetové programy alebo balíky za extra zníženú cenu počas prvých 12 mesiacov a väčšinu z nich dokonca bez viazanosti zmluvy.
 
Najvýkonnejší internet už od 16 €
 
Príkladom je obľúbený program Slovanetu Optik 300, ktorého štandardná cena je 22 €, ale teraz je jeho mesačná akciová cena prvý rok len 16 €. Tá sa po roku zmení na stále výhodných 19 €, no zmluva je bez viazanosti a ak by ste neboli spokojní, môžete prejsť na iný program alebo ju zrušiť. Výrazne ušetríte aj na zriaďovacom poplatku, namiesto 50 € vás v akcii bude stáť len 20 €. Spolu tak len za prvý rok ušetríte viac ako 100 €! Za akciové ceny na prvých 12 mesiacov je okrem toho možné v Slovanete získať aj moderné pevné LTE pripojenie.
 
Viac programov úplne bez FUP a limitov!
 
Novinkou Slovanetu je aj zrušenie obmedzenia rýchlosti (tzv. pravidlo FUP) po prekročení príliš veľkého objemu dát nielen pre programy optického pripojenia, ale aj pre pripojenia linkou DSL. Sťahovať najnovšie hry či sledovať televíziu a filmy online cez internet tak môžete už len s jediným obmedzením, ktorým bude váš voľný čas.
 
Extra výhodne aj skvelý balík internetu a televízie
 
Ďalšie zvýhodnenie získate v prípade balíkov internetu a televízie. Napríklad za jeden z najobľúbenejších balíkov služieb stomegabitového internetu Optik 100 + základnej Televízie s viac ako 50 IPTV kanálmi a archívom zaplatíte počas prvých 12 mesiacov akciovú mesačnú cenu len 18 €. Kombinácia oboch služieb sa tak oplatí ešte viac.
 
Overte si dostupnosť pripojenia
 
Konkrétna akciová ponuka sa môže líšiť v závislosti od vášho mesta, obce či adresy. Zistite alebo vyžiadajte si preto – v e-shope na webovej stránke Slovanetu, telefonicky na 0800 608 608 či osobne na zákazníckom mieste – najvýhodnejšiu ponuku dostupnú na požadovanej adrese pripojenia.
 
Doplňujúce informácie o neviazanom pripojení
 
Akciová ponuka služieb bez viazanosti je dostupná pre všetky bežné typy pripojenia cez vlastné telekomunikačné a televízne siete Slovanetu. Zvoliť si neviazané pripojenie cez siete iného operátora je možné tiež (napríklad internet typu DSL), ale bez uvedených akciových výhod. Zmluvy na neviazané pripojenie majú 3-mesačnú výpovednú dobu. Neviazané programy Slovanet ponúka vďaka neustálemu zvyšovaniu kvality svojich služieb. K viacerým typom internetového pripojenia je navyše možné aktivovať si aj výhodné telefonovanie.
 
Informujte sa o dostupnosti ponuky na vašej adrese
 
Pre viac informácií o novej akciovej ponuke internetu a televízie a pre overenie dostupnosti navštívte e-shop na webstránke www.slovanet.sk, zavolajte na bezplatné telefónne číslo 0800 608 608 alebo navštívte ktorúkoľvek pobočku či zákaznícke miesto Slovanetu.
(19:51, inzercia)
Diskusia
Pridať komentár