Bardejovčanky zničili Poprad, teraz ich čaká šláger so Slovanom

1291x
28. Október 2019
Partizánky znova víťazne
 Videoreportáž zo zápasu Bardejov - Poprad
 
V ôsmom kole prvej futbalovej ligy žien hostili hráčky Partizána Bardejov celok Popradu. Domáce boli pred duelom jasnými favoritkami, čo v stretnutí aj potvrdili a do tabuľky získali ďalšie tri body.
 
Úvod duelu vyšiel domácim ženám výborne a už v siedmej minúte Tejová otvorila skóre. Po polhodine hry upravovala na 2:0 a keď v 38. minúte Semanová zvýšila na 3:0, bolo rozhodnuté. Počas celého prvého polčasu sa hralo prevažne na polovici Popradčaniek.
 
Aj po zmene strán pokračoval rovnaký scenár – partizánky útočili a súperky zavreli pred ich pokutovým územím. V 65. minúte pekným gólom Havranová strelila štvrtý gól Bardejova a o šesť minút pridala ďalší. V závere ešte presne mierila aj legionárka Dukič a mladá Sivčová minútu pred koncom riadneho hracieho času uzavrela skóre na 7:0.
 
Súper nechcel hrať futbal 
 
Popradčanky počas celého duelu vážnejšie neohrozili brankárku Solárovú a tá si pripísala ďalšie čisté konto. Spokojný bol aj tréner bardejovských žien Ľubomír Čekan.
 
"Samozrejme som spokojný, že sme dali góly, že tá naša strelecká potencia zo zápasu na zápas rastie, pretože nás o dva týždne čaká zápas roka so Slovanom, takže som rád, že dievčatá tie góly dali. Verím, že to bude pôsobiť na ich psychiku. Dnes sa samozrejme hralo veľmi ťažko, pretože súper veľmi nechcel hrať futbal a svojim spôsobom len stál na vlastnej polovici, čiže museli sme to dobíjať. Bol to veľmi zúžený priestor, ale myslím si, že to dievčatá celkom dobre zvládli a potvrdili to tými gólmi.“
 
Pozrite si bohatú fotogalériu: 
 
Bardejovčanky čaká v jesennej časti už len jeden zápas, keď o dva týždne vycestujú v šlágri jesene do Bratislavy, kde si sily zmerajú s domácim Slovanom.
 
„Teraz máme dva týždne voľno, to znamená, budeme musieť sa aj po tej zdravotnej stránke dať trošku dokopy a verím, že sa zodpovedne pripravíme na zápas so Slovanom,“ dodal Čekan.
 
Partizán Bardejov BŠK – FK Poprad 7:0 (3:0)
Góly: 7. a 31. Tejová, 38. Semanová, 65. a 71. Havranová, 83. Dukić, 89. Sivčová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová - Dimitrijević (66. Lukčíková), Šaranović, Božić (74. Maliňáková), Gmitterová, Galarovičová, Dukić, Tejová (69. Sivčová), Semanová (74. Tipulová), Havranová, Vaľušová (87. Bochinová)

Tabuľka

(19:54, L. Urbán)
Diskusia
Pridať komentár