V kvalitnom zápase Bardejov zastavil rozbehnutú Banskú Bystricu

1364x
26. Október 2019
Spravodlivá deľba bodov
Bardejov získal proti silnej Banskej Bystrici bod 
 
V pätnástom kole druhej futbalovej ligy mužov privítali hráči Partizána Bardejov svojho súpera z Banskej Bystrice. Hostia boli pred týmto duelom favoritom, no domáci chceli po nevydarených posledných zápasoch bodovať.
 
Od úvodu sa hral atraktívny zápas zo strany na stranu, no vyloženejšie šance neprichádzali. Diváci videli tri žlté karty, dve na strane Bardejova (v 10. min Voško a v 40. min. Belunek). Gól však nepadol.
 
Taktický boj pokračoval aj po zmene strán, oba celky chceli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no brankári boli pozorní. Víťazný gól sa nepodarilo streliť ani v závere a tak sa mužstvá rozišli po bezgólovej remíze.
 
Povedali po zápase 
 
„Videli sme dobrý druholigový zápas, fyzicky náročný na oboch stranách. Súper mal lepšie fyzicky stavaných hráčov, my máme viac technickejších. S bodom som spokojný. Súper je silný, hlavne doma a nemyslím si, že bude dlho na týchto priečkach, kde je teraz,“ uviedol tréner hostí Stanislav Varga.
 
„Videli sme špičkový druholigový zápas, ľudia museli byť spokojní. Útočilo sa z jednej strany na druhú, hráči sa snažili hrať. Bystrica má technickejších hráčov, dnes to bolo aj vidno. V defenzíve, až na žrď, ktorú súper trafil, to bolo celkom dobré. Premieňanie šancí je naša taká slabina. Mužstvo, ktoré by dalo gól, by dnes vyhralo. Aj keď sme hrali doma, s bodom musím byť spokojný,“ prezradil kouč Bardejova Branislav Benko.
 
Partizán Bardejov BŠK - MFK Dukla Banská Bystrica 0:0 (0:0)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pavličko – Berežný, Rocheu, Bartek, Brigant, Horodník (90. Somov), Janso, Belunek (84. Petko), Voško (69. Leško), Milunović, D. Keresteš

Tabuľka

 
Lístky už v predaji

V štvrtom kole Slovenského pohára privítajú futbalisti Partizána Bardejov aktuálneho slovenského šampióna a účastníka Európskej ligy – celok Slovana Bratislava.

Zápas sa odohrá v sobotu 16. novembra od 13.30 hod. na mestskom futbalovom štadióne v Bardejove. Víťaz postúpi do osemfinále Slovnaft cupu, v ktorom sa stretne so Žilinou.

Všetkým fanúšikom oznamujeme, že predpredaj vstupeniek na zápas 4. kola Slovenského pohára medzi Bardejovom a Slovanom Bratislava odštartoval v sobotu, 26.10.2019 od 13.30 hod. v priestoroch sekretariátu klubu, v Reštaurácii Štadión a v Bare Tango. Vstupenky v hodnote 4 eurá si budete môcť zakúpiť aj v pokladni pred domácimi zápasmi mužov. Deti do 12 rokov budú mať vstup zdarma. 

(20:18, j, foto: P. Cingeľ)
Diskusia
Pridať komentár