Partizáni prišli v Komárne o bod v samom závere

818x
19. Október 2019
Nezvládli záver duelu
Bardejovčania prehrali v Komárne tesne 
 
V štrnástom kole druhej futbalovej ligy vycestovali hráči Partizána Bardejov do ďalekého Komárna. V šesťbodovom dueli chceli a potrebovali oba celky bodovať. O víťazovi rozhodol gól až v závere stretnutia.
 
Úvodný polčas ešte presný zásah nepriniesol a tak oba celky šli do kabín za bezgólového stavu. Po zmene strán obaja tréneri prestriedali, no gól neprichádzal. Keď sa už zdalo, že sa body budú deliť, prišiel priamy kop domácich a Domonkos prekonal brankára Bardejova Pillára a rozhodol o víťazstve Komárna 1:0.
 
Partizánom sa nie príliš darí, keď v predchádzajúcom zápase na svojom štadióne prehrali s Liptovským Mikulášom 3:1 a predtým prehrali 3:0 v Skalici.
 
V tabuľke klesli až na trináste miesto, keď zo štrnástich duelov vyhrali iba štyri razy. Najbližšie sa predstavia doma, keď v sobotu 26.10. od 14.30 hod. si sily zmerajú s Banskou Bystricou.
 
KFC Komárno – Partizán Bardejov BŠK 1:0 (0:0)
Gól: 86. Domonkos
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pillár – Berežný (51. Belunek), Bartek, Petko, Brigant, Človečko (77. Somov), Horodník, Janso, Leško, D. Keresteš, Maník
(18:11, red)
 
Diskusia
Pridať komentár