Stelka Semanová s hetrikom, Bardejov porazil Trnavu

2134x
17. Október 2019
Solárová v bráne Partizána znova s čistým kontom
Legionárka Darija Djukić (v zlatom) podala spoľahlivý výkon
 
V šiestom kole prvej futbalovej ligy žien privítali futbalistky Partizána Bardejov celok Spartaka Trnava. Domáce boli v zápase jasnými favoritkami, čo napokon aj potvrdili a zvíťazili 4:0.
 
Od úvodného hvizdu mali navrch domáce, no horšie to bolo vo finálnej fáze. Väčšina zápasu sa síce hrala na polovici Trnavy, no partizánky si nevypracovali vyloženejšiu šancu.
 
S pribúdajúcimi minútami postupne začala vznikať nervozita, no gól neprichádzal. Až v 42. minúte napriahla Havranová a delovkou otvorila skóre – 1:0.
 
Po zmene strán pokračovala aktivita hráčok od rieky Topľa. V 50. minúte na 2:0 zvyšovala Semanová a o štrnásť minút svojim druhým gólom zvýšila už na rozdiel triedy – 3:0.
 
Ďalšia časť hry sa rozkúskovala aj vzhľadom na striedania na oboch stranách. Desať minút pred záverom Stelka Semanová zavŕšila hetrik a stanovila na konečný výsledok 4:0.
 
Partizánky zvíťazili rozdielom štyroch gólov, no mnohé šance znova nepremenili a práve v ofenzíve budú musieť v ťažších zápasoch byť dôraznejšie.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
„Na dnešný zápas sme sa tešili, pretože zápasy so Spartakom Trnava sú vždy také špecifické. Aj o mne je známe, že som fanúšikom Spartaka Trnava, ale som strašne rád, že po tej trojtýždňovej prestávke, kde sme vlastne neboli celý čas nejak spolu, že dievčatá pristúpili k zápasu zodpovedne a som strašne rád, že hlavne Stelka Semanová sa chytila strelecky, Alexandra Tejová začala hrať, ale treba vyzdvihnúť celý kolektív, naozaj dievčatá podali skvelý výkon a konečne sme premenili tie šance, ktoré sme mali,“ zhodnotil zápas tréner Ľubomír Čekan.
 
Som rád, že nikto nie je zranený a v plnej sile sa musíme pripraviť na Žilinu, ktorá tiež okupuje predné priečky
 
Hlavne prvý polčas ukázal mnohé nedostatky, ktoré sa vicemajsterkám Slovenska nedarí odstrániť. „Zo začiatku bolo vidno, že sme neboli pokope, že tá súhra trošku viazla, ale myslím si, že postupom času a tou agresivitou a tempom a tým, že sme mali to držanie lopty na svojich kopačkách, tie dievčatá z Trnavy potom strácali trošku kondíciu a ono sa to potom už prejavilo aj v tom závere, že sme dali tie góly. Som rád, že nikto nie je zranený a v plnej sile sa musíme pripraviť na Žilinu, ktorá tiež okupuje predné priečky,“ dodal Čekan.
 
Sympatické futbalistky teraz čaká náročný anglický týždeň – v nedeľu 20. 10. sa predstavia v Žiline, v stredu odohrajú duel Slovenského pohára v Topoľčanoch a v nedeľu 27. 10. sa doma predstavia proti Popradu.
 
Partizán Bardejov BŠK – FC Spartak Trnava 4:0 (1:0)
Góly: 42. Havranová, 50., 64. a 80. Semanová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová – Havranová (78. Lukčíková), Dimitrijević, Pavičević (65. Vaľušová), Dukić, Šaranović, Galarovičová (57. Gmitterová), Tejová, Božić (83. Maliňaková), Tipulová (70. Bochinová), Semanová
(19:36, j)
Diskusia
Pridať komentár