Partizáni prekvapili Poprad a získali plný počet bodov

1169x
29. September 2019
Voško zabezpečil Bardejovu tri body
Partizáni získali plný počet bodov 
 
Jedenástym kolom pokračovala druhá futbalová liga mužov. Bardejovčania po tesnej prehre 2:1 v Podbrezovej hostili silný celok Popradu. Aj keď boli hostia miernym favoritom, domáci chceli pred vlastnými fanúšikmi získať plný počet bodov.
 
Od úvodu sa hrala vyrovnaná hra a útoky sa striedali na oboch stranách. V dvadsiatej siedmej minúte rozhodca odpísal prísny pokutový kop proti Partizánu, no hosťujúci Horváth z bieleho bodu mieril vysoko nad.
 
Hneď o niekoľko desiatok sekúnd domáci udreli na druhej strane a Voško poslal Bardejov do vedenia – 1:0. Potvrdilo sa staré známe futbalové pravidlo – nedáš – dostaneš. V ďalšom priebehu prvého dejstva si už domáci ustrážili jednogólové vedenie.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Po zmene strán pokračovala podobná hra ako z prvej štyridsaťpäťminútovky. Hostia začali hrať tvrdšie, za čo videli aj dve žlté karty za riskantné podrazenie súpera. Skóre sa mohlo meniť, domáci mohli pridať druhý gól i hostia vyrovnať, no pozorní boli obaja brankári.
 
V samom závere mal ešte hosťujúci Acosta gól na nohe, no lopta skončila na konštrukcii brány Čikoša-Pavlička. Bardejovčania v domácom prostredí pri rieke Topľa porazili Poprad a získali dôležité tri body. V tabuľke sa posunuli na desiate miesto, Poprad je tretí. Najbližšie sa Partizán predstaví na ihrisku piatej Skalice.
 
Pozrite si tlačovú konferenciu po zápase Bardejov – Poprad:
 Tlačová konferencia
 
Partizán Bardejov - FK Poprad 1:0 (1:0)
Gól: 29. Voško
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Berežný, Petko, Brigant, Horodník, Janso, Leško (82. Milunović), Belunek, Voško, Keresteš, Maník
(14:12, j)
 
Diskusia
Pridať komentár