Zlodeji úradovali na Bardejovskom jarmoku

1935x
18. September 2019
Nikdy nespúšťajte osobné veci či cennosti zo svojho dohľadu
Polícia neustále apeluje na občanov, aby svoje osobné veci, cennosti či iné pre nich vzácnosti nikdy nespúšťali z dohľadu a venovali ich zabezpečeniu zvýšenú pozornosť. Obzvlášť pri nákupoch, spoločenských alebo kultúrnych podujatiach, kde sa nachádza viac ľudí.
 
O dôležitosti takého konania sa presvedčili hneď traja poškodení, ktorí k finančnej ujme ,,prišli“ počas Bardejovského jarmoku.
 
Prvým poškodeným bol 30 ročný Bardejovčan, ktorému zlodej vzal mobilný telefón počas toho ako sedel na lavičke. Stalo sa to 22.08.2019 vo večerných hodinách.
 
Na zlodejov doplatil aj 26 ročný mladík z obce Sveržov. Ten ako účastník tohto kultúrneho podujatia nevenoval dostatočnú pozornosť svojim osobným veciam a neznámy zlodej mu z vrecka nohavíc ukradol peňaženku, v ktorej mal 30 eur, 10 stravných lístkov ako aj osobné doklady. Ku krádeži došlo 23.08.2019 podvečer.
 
V poslednom prípade bola poškodenou pani Eva. Zlodej využil moment, kedy sa pani Eva ako obsluha pri predajnom stánku venovala zákazníkom a ukradol jej kovovú skrinku aj s hotovosťou 3 500 eur. Stalo sa tak 24.08.2019 po 20-tej hodine. Polícia v Bardejove v každom z uvedených prípadov začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Polícia na prípadoch intenzívne pracuje.
(11:17, krpz)
 
Diskusia
Pridať komentár