Partizáni v pohári vyradili Vranov, Dupkala sa presadil strelecky

1754x
11. September 2019
Bardejov postúpil ďalej
Partizáni postúpili do ďalšieho kola Slovenského pohára 
 
V treťom kole Slovenského pohára vycestovali futbalisti Partizána Bardejov do Vranova nad Topľou, kde sa stretli s domácim MFK. Bardejovčania po víťazstve nad béčkom Ružomberka a prehre v Púchove sa uprostred týždňa predstavili v pohári a proti treťoligistovi chceli postúpiť.
 
V mysli však už hráči Bardejova určite mali aj ligový zápas proti béčku Slovana, ktorý sa uskutoční už najbližšiu sobotu.
 
Vranov nad Topľou musel striedať už v piatej minúte, keď ihrisko opustil Digoň. V prvom polčase gól nepadol, avšak v 43. minúte po druhej žltej karte musel ihrisko opustiť Berežný. Oba celky prestriedali aj počas prestávky a v 56. minúte mali domáci k dispozícii pokutový kop, ktorý premenil Babjak a poslal MFK do vedenia.
 
Partizáni však nezložili hlavy a v 70. minúte Dupkala vyrovnal. V závere mali veľké príležitosti domáci rozhodnúť o postupe, no hostí podržala konštrukcia brány.
 
Zápas v riadnom hracom čase skončil 1:1 a tak nasledovali penalty. Za Bardejov sa postupne presadili Horodník, Milunović, Leško, Maník a rozhodujúcu penaltu premenil Rocheu. Po víťazstve 5:4 na penalty Partizán postúpil do ďalšieho kola. 
 
MFK Vranov nad Topľou – Partizán Bardejov 1:1 (0:0), PK 4:5.
Góly: 56. Babjak (pen.) - 70. Dupkala. ČK: 43. Berežný (po 2 ŽK)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Berežný, Rocheu, Bartek, Dupkala (71. Maník), Brigant, Človečko (71. Leško), Janso, Milunović, Katona (46. Horodník), Keresteš
(19:22, red)
 
Diskusia
Pridať komentár