Knights Bardejov štartujú už svoju 5. hokejbalovú sezónu v Prešove

1484x
05. September 2019
V mužstve nastali viaceré zmeny
Bardejovskí hokejbalisti odohrajú svoje domáce zápasy opäť v Prešove
 
Už tento víkend začína 3b Prešovská hokejbalová liga, opäť so zastúpením celkov z takmer celého východného Slovenska. Mesto Bardejov reprezentujú hokejbalisti HBC Knights a tak sme sa bližšie pozreli na novinky v tíme.
 
Po minulej sezóne a nepopulárnej zemiakovej medaile za 4. miesto nastali v tíme viaceré zmeny, nie len v kádri, ale aj vo vedení tímu. K aktualitám sa vyjadril Dominik Spišák.
 
„Z mužstva odišiel brankár Richard Makara za školskými povinnosťami, jeho brat Martin je zranený, skončili aj Tóth a Všetečka. V rámci nových posíl prišli zvučné mená v podobe brankára Krochtu a hokejbalových reprezentantov Slovenska Šándora a Kaščáka. Prvý menovaný aktuálne hráva aj u extraligového vicemajstra z Považskej Bystrice a druhý zasa figuruje v tíme nováčika najvyššej súťaže z Košíc. Na súpisku sa vracia aj Michal Šellong, ten istý čas hrával v Kanade. Aj tento rok sme teda stavili na mix hokejbalistov s hokejistami a veríme, že nová sezóna bude úspešnejšia ako tá minulá. Po materiálnej stránke je to náročné, takmer všetky náklady si musia chlapci hradiť sami, no robíme čo sa dá, aby sme najúspešnejší kolektívny šport na Slovensku v Bardejove udržali.“
 
V lige štartuje 9 celkov, nováčikom v lige je Trebišov, ktorý tak rozšíril počet miest v lige po Prešove, Bardejove, Košiciach a Vranove na číslo 5. Prvé kolo odohrá HBC Knights Bardejov v nedeľu o 10:45 na ihrisku ZŠ Čsl. armády v Prešove proti tímu Eagles Prešov.
(18:00, DS)
 
Diskusia
Pridať komentár