Bardejovský plažák v znamení kvality

3466x
01. September 2019
Bardejovský plažák 
Najlepší volejbalisti
 
Občianske združenie Volejbalový klub Bardejov usporiadal v novobudovanom plážovom areáli pri tenisových kurtoch v Bardejovských kúpeľoch už 22. ročník populárneho turnaja v plážovom volejbale. Turnaj sa započítaval do B série Majstrovstiev Slovenska a aj do Východoslovenského pohára.
 
Dotácia 400 eur prilákala 15 mužských a 10 ženských dvojíc výbornej kvality. Prihlásil sa majster Slovenska 2015 Michal Kollár, tohtoroční majstri Slovenska do 18 a 20 rokov bratranci Brillovci a v neposlednom rade tohtoročné vicemajsterky Slovenska do 18 rokov Dáša Batešková s našou domácou Bardejovčankou Zuzkou Vagaskou. Na štarte nechýbali ani ďalší výborný Bardejovčania ako bývali reprezentant Slovenska Roman Ondrušek a extraligista Tibor Matušovský.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Počas 2 dní sa odohralo spolu 47 kvalitných a dramatických zápasov, ktoré rozhodli o celkovom poradí. V kategórii žien sa z víťazstva tešila Revajová (Košice) a Kapraľová (Prešov), ktorá vo finále zdolala dvojicu Harčárová - Labiková 2:0.
 
V kategórii mužov zvíťazili Povrazník (Bratislava) a Bartík (Zvolen), ktorí vo finále porazili pár Patúc - Kociňák 2:0. Bardejovská dvojica Ondrušek R. - Matušovský vyhrala v súboji o 3. miesto nad dvojicou Klimo - Kollár taktiež 2:0.
 
Usporiadatelia turnaja Marek Ondrušek a Adrián Leško zvládli všetko na jedničku a o rok sa môžeme opäť tešiť na výborný plážový volejbal v našom meste.
(16:20, V. Novák)
 
Diskusia
Pridať komentár