Privítajte jeseň s dychovkou a dobrým pivom v Bardejovských Kúpeľoch

1254x
27. August 2019
V nedeľu 1. septembra si urobte výlet na prehliadku dychových hudieb a pivný festival
Bardejovské Kúpele sa navštíviť oplatí 
 
Milovníci dobrej dychovky a piva si prídu na svoje v nedeľu 1. septembra 2019 v Bardejovských Kúpeľoch. V areáli pri kúpeľnej kolonáde je pre nich pripravená ,,Kúpeľná dychovka spojená s ochutnávkou pív“.
 
Toto tradičné podujatie je známe aj ako spojenie Pivného festivalu a prehliadky dychových hudieb. V čase od 13.00 do 18.00 hod. vystúpia Harmónia banda, dychovky Chemlon, Nováčanka, Ordzovianka a podujatie ukončí spevokol.
 
Vstup je zdarma. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
,,Koniec leta, začiatok jesene, pivo a dychovka idú k sebe. Tradícia malého pivného festivalu si v tomto roku píše už svoj 7. ročník. Konzumenti zlatistého moku budú môcť ochutnať rad pív a radlerov značiek Zlatý bažant, Heineken, Krušovice, Hurban legend, Bradáč, Lagunitas Ipa. K dispozícii bude aj nealko Hejkola. Pri dobrom počasí očakávame vysokú návštevnosť predovšetkým z východného Slovenska. Bardejovské Kúpele sú ideálnym miestom nielen na liečenie a oddych, ale aj na jednodennú turistiku a rodinné výlety. Areál kúpeľov a priľahlý park poskytujú dostatok možností na prechádzky i posedenie,“ pozýva T. Šatanková.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
September a október sú obľúbené mesiace ,,Počas septembra sa môžu návštevníci tešiť i na pravidelné sobotné HUDOBNÉ VYSTÚPENIA na pódiu pri kolonáde. Termíny sú v dňoch 7.9., 14.9., 21.9. a 28.9.2019 vždy o 15.00 hod.. Vstup je voľný.
 
V sobotu 5. októbra 2019 sa bude konať v Kúpeľnej kolonáde 5. ročník HORNOŠARIŠSKÉHO VÍNNEHO FESTIVALU. Predstavia sa na ňom viaceré slovenské vinárstva. Súčasťou sú bohaté sprievodné akcie a kultúrny program so začiatkom o 13.00 hod. priamo v Kúpeľnej kolonáde,“ konštatuje T. Šatanková.
 
September a začiatok októbra sú pre Bardejovské Kúpele tradične dobrým obdobím, obľúbeným medzi ich návštevníkmi. Počasie zvyčajne praje a hlavné kapacity kúpeľov vtedy obsadené. Celé jesenné obdobie aj s babím letom je vo všeobecnosti obľúbeným obdobím na návštevu kúpeľov a liečbu v nich, hlavne pre starších ľudí a rodiny. Počasie je príjemné a ľudí netrápia horúčavy.
 
Kúpele ponúkajú rôzne typy akciových pobytov, vrátane tých pre rodiny s deťmi, kde je v cene stravovanie, ubytovanie a vstup do wellness. Priamo v areáli kúpeľov je okrem Wellness Spa komplexu aj vonkajší bazén s vyhrievanou vodou, ktorý býva zvyčajne otvorený do 15. septembra.
 
Nachádza sa tu skanzen - najstarší na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“ dráha, neďaleko je historické mesto BARDEJOV - pamiatka UNESCO, hrad Zborov, Slnečný majer s možnosťou jazdy na koni a mnohé iné atrakcie.
(10:49, red)
 
Diskusia
Pridať komentár