Marko Milunović delovkou zabezpečil Bardejovu bod

1876x
25. August 2019
Partizán získal bod
Marko Milunović, autor vyrovnávajúceho gólu 
 
V nedeľu doobeda nastúpili futbalisti Partizána Bardejov v dunajsko-stredskej MOL aréne proti Šamorínu. Oba celky mali doposiaľ na konte štyri body za jednu výhru, jednu remízu a tri prehry. V šesťbodovom stretnutí sa napokon po napínavom priebehu zrodila remíza.
 
Od úvodného hvizdu sa hral zaujímavý zápas na oboch stranách. Po rozohraní sa oba celky vrhli do útoku a hru otvorili. V devätnástej minúte Bardejovu nevyšiel protiútok, Zuberu sa pekne zbavil v šestnástke M. Keresteša a po prízemnom centri si Berežný vrazil loptu do vlastnej siete.
 
Zaujímavý bol záver prvého polčasu. Milunović zabojoval o loptu a vybojoval rohový kop. Horodník rozohral na krátko, následne poslal center na zadnú žrď, kde číhali dvaja osamotení Bardejovčania a Bartek hlavou vyrovnal na 1:1. Partizán sa radoval krátko, pretože hneď po rozohratí hlavou poslal Šamorín znova do vedenia legionár Zuberu.
 
V druhom polčase gól dlho neprichádzal, aj keď Bardejov postupne zvyšoval obrátky. Až v deväťdesiatej minúte spoza šestnástky Milunović napriahol k ľavej žrdi a gólman domácich bol bezmocný 2:2. Bardejovčania tak získali bod po remíze 2:2 so Šamorínom.
 
„Prvý polčas ako keby chlapci boli prekvapení, že Šamorín jazdí, behá. Hrali poctivý futbal a z toho pramenil aj prvý gól. V 45. minúte sme po peknej akcii vyrovnali. Z následného útoku Šamorína sme urobili chybu, ktorú svet nevidel. V druhom polčase to už bolo o inom. Dovolím si tvrdiť, že sme boli lepší, vytvárali sme si šance, Horodník mal 1000 percentnú šancu. Remíza je zaslúžená,“ uviedol tréner Bardejova Branislav Benko.
 
Tréner Branislav Sokoli sa k vyrovnávajúcemu gólu na 2:2 vyjadril takto: „V závere sme boli pod väčším tlakom, nedokázali sme zbierať odrazené lopty. Gól Bardejova na 2:2 bol výstavný. My sme urobili chybu na súperovej polovici, kde sme stratili loptu. Prišla dlhá lopta, neustáli sme prvú loptu, kde zbytočne skákali naši traja hráči, nedostúpili sme hráča, ktorý strieľal a ten to trafil exportne.“
 
Najbližšie sa Partizán stretne v domácom prostredí v piatok 30.8., keď od 16.30 hod. privíta béčko Ružomberka.
 
FC ŠTK 1914 Šamorín – Partizán Bardejov 2:2 (2:1)
Góly: 19. Berežný (vlastný), 45. Zuberu - 45. Bartek, 90. Milunović
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – M. Keresteš, Berežný, Rocheu (46. Leško), Bartek, Petko, Kica, Horodník, Voško (68. Človečko), Milunović, Maník
(14:08, j)
Diskusia
Pridať komentár