Skončili sa obľúbené prázdninové tvorivé dielne pre deti

869x
23. August 2019
Záujem je veľký 
Dielničky prebiehali v troch termínoch 
 
V Hornošarišskom osvetovom stredisku v Bardejove sa počas letných prázdnin konali tvorivé dielničky pre deti staršie ako 9 rokov. Počas júla prebiehali v dvoch týždňových turnusoch, a to od 15.-19. 7. a od 22. do 26. 7. 2019. V auguste sa uskutočnili od 12. do 16. 8. 2019 v Dielni ľudových remesiel pri HOS. Prázdninové letné tvorivé dielničky boli financované a zrealizované z fondu na podporu umenia.
 
Počas spomínaných týždňov realizácie tvorivých dielní sa detičky naučili manuálnym zručnostiam i možnostiam recyklácie. Podporili tak predstavivosť, logické myslenie a fantáziu pri vytváraní kreatívnych výrobkov. Do procesu tvorby sa aktívne zapájali a tým v sebe prebudili kreatívneho ducha. Radosť z hotových výrobkov mali nielen samotné deti, ale aj rodičia či starí rodičia. Ukážková spolupráca nás utvrdila v tom, že je naďalej potrebné robiť osvetu a budovať kreativitu detí už v ranom veku.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Záujem o dielničky nás veľmi teší, všetky termíny sú temer vždy obsadené. Veríme, že sa budeme stretávať v hojnom počte aj naďalej a už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutia pri kreatívnom tvorení. Viac informácií nájdete na facebooku, fanpage: HOS Bardejov.
(17:00, L. Petrušová, foto:L. Petrušová, M. Harňaková)
 
Diskusia
Pridať komentár