Viaceré cesty v Bardejove budú od utorka znova uzatvorené

2117x
18. August 2019
Pozor na cestách
Cesty budú uzatvorené 
 
V súvislosti s konaním Bardejovského jarmoku bude dňa 20. 08. 2019 (utorok) v čase od 09. 00 hod. do 15. 30 hod. dňa 26. 8. 2019 (pondelok) vykonaná úplná uzávierka cesty I/77 v Bardejove, v úseku od križovatky ulíc Štefánikova - T. Ševčenku - Mlynská, prieťahom ul. Dlhý rad po križovatku ciest I/77 a II/545 (križovatka ulíc Dlhý rad - Slovenska - Krátky rad) a úsekov miestnych komunikácií ulíc Jiráskova, Komenského, Hviezdoslavova, Kellerova, Mlynská, Partizánska, Na hradbách, Poštová, Radničné námestie.
 
Obchádzková trasa v meste Bardejov povedie po nasledovných pozemných komunikáciách:
 
- v smere od SL do PO povedie po ceste I/77 juhozápadného obchvatu mesta Bardejov na cestu ul. Kpt. Nálepku v Bardejove a v opačnom smere a opačnom slede
 
- v meste Bardejov z ul. Štefánikova po ul. Mikulovská – Partizánska – Ťačevská na ul. Kpt. Nálepku v Bardejove, platí aj v opačnom smere v opačnom slede
 
- v smere od SL do SK povedie po ceste I/77 juhozápadného obchvatu mesta Bardejov, na cestu II/545 ul. Starý blich – Krátky rad – Slovenská v Bardejove a v opačnom smere a opačnom slede
 
- v meste Bardejov z ul. Štefánikova po ul. T. Ševčenku – Nábrežná – Kúpeľná na cestu I/77 ul. Slovenská v Bardejove, platí aj v opačnom smere v opačnom slede
 
Polícia v súvislosti s predpokladanou zhoršenou priepustnosťou najfrekventovanejších križovatiek v Bardejove počas konania Bardejovského jarmoku vyzýva všetkých motorových účastníkov cestnej premávky k maximálnemu využívaniu vyznačených obchádzkových trás, s dôrazom na využitie juhozápadného obchvatu mesta.
 
Všetkých účastníkov cestnej premávky, vrátane chodcov a cyklistov, polícia žiada a vyzýva počas jarmočných dní k maximálne disciplinovanému, zodpovednému a ohľaduplnému správaniu v cestnej premávke, rešpektovaniu dočasného dopravného značenia a pokynov policajtov.
 
Autobusová doprava bude vedená takto:
 
- Prímestská doprava:
 
Zo smeru Svidník - Poprad bude vedená po Ul. Kúpeľná - Nábrežná – T. Ševčenku – Štefánikova. To platí aj pre opačný smer v opačnom slede, so zastávkou pri HYPERNOVE v oboch smeroch.
 
- Mestská doprava:
 
V smere ulíc Duklianska – Slovenská – Nový Sad – Fučíkova – T. Ševčenku – Mlynská a Komenského platí aj pre opačný smer v opačnom slede so zastávkami: Zastávka DLHÝ RAD – OKR. ÚRAD bude v oboch smeroch dočasne presunutá a nahradí ju zastávka FUČÍKOVA – Hotel ARTIN a zastávka na Ul. NOVÝ SAD v oboch smeroch.
 
Zastávku Ul. JIRÁSKOVA – ZŠ v smere do B. KÚPEĽOV nahradí dočasne zriadená zastávka na Ul. MLYNSKÁ. V smere na Ťačevskú zastávku UL. JIRÁSKOVA nahradia zastávky SV. JAKUBA a KOMENSKÉHO - SPŠ podľa trasy spojov.
 
Zastávka KOMENSKÉHO SPŠ v smere B. KÚPELE bude dočasne presunutá na Ul. MLYNSKÁ. Zastávku PARTIZÁNSKA - OKR. SÚD nahradí zastávka PARTIZÁNSKA – POLÍCIA.
(18:19, red)
Diskusia
Pridať komentár