Futbalisti Partizána Bardejov získali v novom ročníku prvý bod

2305x
03. August 2019
Partizán v domácom prostredí získal bod
Radosť Partizána po strelení úvodného gólu v ôsmej minúte 
 
V treťom kole druhej futbalovej ligy hostil Partizán Bardejov BŠK celok Slavoja Trebišov. Zápas sa mal pôvodne odohrať v Trebišove, no vzhľadom na rekonštrukčné práce na štadióne sa duel uskutočnil na Hornom Šariši. Bardejovčania po dvoch prehrách, v Dubnici nad Váhom (0:1) a doma s Petržalkou (1:2) chceli a potrebovali bodovať.
 
Úvod zápasu sa niesol v znamení gólov. Už v ôsmej minúte otvoril skóre domáci Dávid Belunek, keď si poradil s obrancom a následne premenil samostatný nájazd a Partizán razom viedol 1:0.
 
Neubehli ani dve minúty a bolo zrovnané, keď na opačnej strane v desiatej minúte loptu nohou doklepol Chovan.
 
V ďalšom priebehu prvého dejstva ešte obaja autori gólov inkasovali po žltej karte. V prvom dejstve sa hralo zo strany na stranu, no ďalšie góly už takmer sedemsto divákov nevidelo.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Po zmene strán sa naďalej hral rýchly futbal a bolo sa na čo pozerať. Šance boli aj na jednej a aj na druhej strane, no vyloženejšie príležitosti si hráči nevypracovali. V závere už na mokrom ihrisku chceli víťazstvo na svoju stranu strhnúť Bardejovčania, no vytúžený gól sa im už streliť nepodarilo.
 
Partizán tak v treťom kole remizoval s Trebišovom 1:1 a do tabuľky si pripísal prvý bod. Najbližšie sa o týždeň predstaví v Košiciach proti FC a v piatok 16.8. privíta béčko Žiliny.
 
Povedali po zápase
 
Vladimír Rusnák, tréner Trebišova: „Dnes sa hralo v celkom dobrom tempe, hralo sa hore, dole. V tejto ťažkej súťaži si treba vážiť každý bod, tobôž zo súperovho ihriska. Chceli sme dnešný zápas vyhrať, takisto ako aj domáci. Bod si vážime, chceli sme získať viac, ale súper sa takisto ukázal v dobrom svetle. Z môjho pohľadu je dnešná remíza zaslúžená.“
 
Tlačová konferencia 
 
Branislav Benko, tréner Bardejova: „Po našich turbulentných dňoch, ktoré prežívame v Bardejove sme chceli jednoznačne zvíťaziť. Vedeli sme, že Trebišov hrá výborný futbal a myslím si, že sme sa na nich celkom dobre pripravili. Prvý polčas mal viac z hry súper, ale aj my sme mali 3-4 šance, ktoré mohli skončiť gólom. Nakoniec sme gól dali, ale na našu veľkú smolu, bolo o minútu 1:1. V druhom polčase bola úroveň vyššia, viac sa bojovalo, viac bolo súbojov, viac sa behalo a myslím si, že bol to celkom zaujímavý zápas. Aj keď sme chceli vyhrať, tak si myslím, že bod je zaslúžený, lebo aj Trebišov mal svoju kvalitu a myslím si, že diváci v Bardejove mohli byť spokojní so zápasom.“
 
Partizán Bardejov BŠK – Slavoj Trebišov 1:1 (1:1)
Góly: 8. Belunek – 10. Chovan
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko, M. Keresteš, Rocheu, Bartek, Dupkala (76. Leško), Kica, Belunek (58. Horodník), Voško, Milunović, D. Keresteš, Maník

Tabuľka

 
(20:15, j)
Diskusia
Pridať komentár