František Šott: Verím, že budeme plávať v pokojných vodách

1535x
26. Júl 2019
Štartuje tretia futbalová liga
 
Úvodným kolom odštartujú v sobotu boje v tretej futbalovej lige, v skupine Východ. Bardejovská Nová Ves, ako jediný zástupca okresu, sa predstaví na ihrisku Stropkova. Aj v tejto sezóne sa na našom webe dočítate všetky podstatné informácie z tábora ŠK Milenium.
 
V uplynulej sezóne sa Bardejovská Nová Ves až do posledných kôl strachovala o zotrvanie v súťaži. V novom ročníku sa bude chcieť záchranárskym prácam vyhnúť. Asi najväčšou zmenou, ktorá sa udiala počas letnej prestávky je to, že sa ŠK Milenium stal farmou Partizána Bardejov.
 
„Prípravu sme začali v prvý júlový týždeň, trvala teda necelé štyri týždne. Po skončení sezóny mali chlapci dva týždne voľno, mali sme ťažký záver, keďže sme sa zachraňovali. Počas prípravy sme nie vždy boli v kompletnej zostave, preto ani prípravné zápasy nesplnili účel tak, ako sme chceli. Káder sa začal formovať tento týždeň, hráčov by malo byť dosť. Ak to doplníme hráčmi z Partizána, verím, že budeme plávať v pokojných vodách,“ uviedol František Šott ml., tréner Bardejovskej Novej Vsi.
 
V družstve nastalo niekoľko zmien, informuje tréner. „Káder opustil Gerčák, zatiaľ ešte nie je vybavené hosťovanie Kendru, uvidíme. Piľárovi a Šoltésovi skončilo hosťovanie a Sosňák odišiel na prestup do bardejovského dorastu.“
 
V uplynulej sezóne bol Svidník farmou Bardejova, tento raz farmou bude Nová Ves. „U nás nie je taká ekonomická situácia, aby sme si mohli dovoliť široký káder, farmu sme privítali. Verím, že to bude prospešné pre obe strany,“ podotkol Šott.
 
V príprave odohrali futbalisti zápas v Kračúnovciach, kde prehrali 5:1. S Demjatou prehrali 2:1 a s Kechnecom vyhrali 2:1. Posledný zápas proti béčku Popradu sa neodohral, keďže súper duel zrušil.
 
A čo je cieľom Bardejovskej Novej Vsi v novej sezóne? „Vyhnúť sa záchranárskym prácam, uvidíme, je to aj o kvalite kádra, to je závislé od ekonomiky. Chceli by sme nadviazať na výkony a výsledky z jarnej časti uplynulej sezóny. Čakajú nás na úvod dva ťažké zápasy, no každý súper sa dá poraziť a s tým aj budeme nastupovať. Chceme, aby hráči mali radosť z hry a vydali všetko, čo je v nich,“ dodal tréner ŠK Milenium 2000.
 
V prvom kole sa Bardejovská Nová Ves predstaví už zajtra (v sobotu) v Stropkove, následne v stredu 31.7. privíta doma Sninu.
(20:55, j) 
Diskusia
Pridať komentár