Tragédia pri Bardejove! V potoku sa utopilo dvojročné dievčatko

4753x
22. Júl 2019
Hasiči z vody vytiahli bezvládne telo 
 
Obrovská tragédia sa počas víkendu udiala v mestskej časti Dlhá Lúka pri Bardejove. V potoku Kamenec sa utopilo dvaapolročné dievčatko, ktoré zrejme samo vybehlo z domu a rodičia si to všimli až po niekoľkých hodinách.
 
Následne boli na miesto privolané záchranárske zložky. Pri brehu sa našli topánočky, hasiči z vody vytiahli už len bezvládne telo.
 
„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, nakoľko v sobotu (20.07.2019) došlo k úmrtiu dvojročného dievčatka (pochádzajúceho z Bardejova). V časti Dlhá Lúka, v kaskáde vodného toku Kamenec, ktorá sa nachádza oproti rómskej osade, bolo za doposiaľ presne nezistených okolností nájdené pod vodnou hladinou telo tohto dievčatka.
 
Obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie a nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti. Bardejovský vyšetrovateľ sa prípadom intenzívne zaoberá,“ uviedla pre portál ahojbardejov.sk Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
(13:38, red)
 
Diskusia
Pridať komentár