Súkromná stredná odborná škola v Bardejove bodovala v R. Sobote

845x
07. Júl 2019
Získali prvenstvá
Študentky z Bardejova bodovali 
 
Ako každý rok, aj toho roku sa v Rimavskej Sobote dňa konal 12. ročník reprezentatívneho podujatia FOURFEST-EUROAKADEMIK GASTRO 2019 medzinárodných majstrovstiev Banskobystrického kraja v zručností žiakov stredných odborných škôl.
 
Študenti Súkromnej strednej odbornej školy v Bardejove sa tejto akcie zúčastňujú každý rok spolu so svojimi majstrami odborného výcviku – Karin Kurtyovou, Silviou Štibrichovou a Natašou Balaščákovou.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Boli to študenti Ľubica Basariková 1.PR, v odbore kaderník, ktorá súťažila v disciplíne „Módny dámsky večerný účes“, kde obdŕžala krásne 2. miesto, Natália Zdziebková, žiačka druhého ročníka v odbore kozmetička a vizážistka, ktorá súťažila v disciplíne „Znamenie zverokruhu“, kde obdŕžala 3. miesto a Helena Siváková, žiačka prvého ročníka v odbore hostinský, ktorá súťažila v disciplíne „Príprava dvoch porcií hlavného jedla z teľacej panenky/sviečková“, kde obdŕžala bronzové pásmo a v celkovom hodnotení získala 3. miesto.
 
Tento deň bol pre študentov hlavne prínosný, overili si svoje zručností vo svojom odbore a bol plný zážitkov. Ďakujeme organizátorom za pozvanie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
(13:23, K. Kurtyová, S. Štibrichová, N. Balaščáková)
 
Diskusia
Pridať komentár