Kaviareň Sisi v Bardejovských Kúpeľoch prešla rekonštrukciou

1910x
02. Júl 2019
Kaviareň Sisi 
Videoreportáž
 
Rozsiahlou rekonštrukciou prešla Kaviareň Sisi nachádzajúca sa v priestoroch Hotela Ozón v Bardejovských Kúpeľoch. Práce na vynovení kaviarne trvali približne jeden mesiac a znovuotvorená bola na začiatku kúpeľnej sezóny.
 
„Tohto roku sme zrevitalizovali interiér kaviarne, to znamená že kompletná výmena nábytku, teda sedenia, kobercov, záclon, omaľovanie vrátane barového pultu s tým, že doplnili sme to štýlovým nábytkom ale viac menej v modernom duchu. Pre našich návštevníkov je pripravená tzv. kráľovská ponuka, kde si môžu vychutnať rôzne špeciality, či už je to cisárov grog, viedenská káva Sisi alebo mnohé iné“ prezradila personálno-prevádzková riaditeľka Bardejovských kúpeľov a.s. Elena Romanová.
 
Postupne bude kaviareň doplnená obrazmi a vynovená bude aj vonkajšia terasa.
 
„V priebehu budúceho roka by sme chceli doplniť obrazovú výzdobu, kde chceme inštalovať nejaké obrazy so Sisi. Úplný záver, ktorý je pre mňa veľmi dôležitý je revitalizácia terasy, ktorá je pred hotelom Ozón a pred samotnou kaviarňou,“ dodala E. Romanová.
 
Kapacita kaviarne je šesťdesiat miest a otvorená je v pondelok až stredu od dvanástej do dvadsiatej druhej a vo štvrtok až nedeľu od desiatej do dvadsiatej tretej. Zároveň od štvrtka do nedele sú k dispozícii aj tanečné zábavy.
(19:00, M. Baranová)
 
Diskusia
Pridať komentár