Pri Topli vynovujú detské ihrisko za viac ako 300 tisíc eur

1761x
26. Jún 2019
Nové ihrisko za tristo tisíc
Na revitalizácii detského ihriska sa v týchto dňoch pracuje 
 
Rodičia s deťmi v Bardejove dostanú darček. Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) „ŠARIŠ“- Bardejov zastrešuje revitalizáciu detského ihriska pri rieke Topľa, ktorá si vyžiada celkové náklady 305 957 eur (s DPH).
 
Štátna dotácia od Ministerstvo financií SR na revitalizáciu pritom predstavuje 190 000 eur. Predpokladaný termín ukončenia je 20. augusta 2019. Informoval o tom riaditeľ OOCR „ŠARIŠ“- Bardejov Radomír Jančošek.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
,,V utorok 23. apríla 2019 sme odovzdali stavenisko firme Dopravné staviteľstvo Bardejov, s.r.o., ktorá revitalizáciu zrealizuje do konca augusta. Detské ihrisko bude vybavené novými atrakciami a stane sa atraktívnym miestom pre trávenie voľného času rodín s deťmi. Najväčšou atrakciou bude okrúhla fontána, pribudnú nové lavičky, osvetlenie, koše, nové chodníky. Zároveň sa obnovia znehodnotené detské prvky a pribudnú nové,“ uviedol R. Jančošek.
 
Revitalizácia ihriska je súčasťou širšej obnovy a revitalizácie bardejovského nábrežia rieky Tople. Prispieť by mala aj k podpore turistiky a urobiť región ešte atraktívnejším.
 
OOCR sa v poslednom čase podieľala na obnovení rozhľadne na Kamennej Hore a budovaní siete cyklotrás a chodníkov v Bardejove, Bardejovských kúpeľoch a okolí.
(19:11, pp, foto: K. Vojčík)
 
Jozef Mark
26.06.2019 20:59
Kazimir
To nie je to ihrisko ktore ked ukazovali Kazimirovi tak sa pytal ci tam je nieco zo zlata ked je to take drahe?
Pridať komentár