Júnové Komunitné trhy na Radničnom námestí už najbližšiu sobotu

985x
21. Jún 2019
Trhy na námestí v sobotu
Trhy sa uskutočnia v sobotu, 22. júna 
 
Máte radi atmosféru komunitných trhov s ponukou čerstvých potravinových výrobkov od malých farmárov, predajcov z dvora, alebo remeselných a umeleckých produktov?
 
Komunitná nadácia Bardejov v spolupráci s miestnou samosprávou pokračuje s organizovaním komunitných trhov na Radničnom námestí. Druhé tohtoročné trhy začínajú už túto sobotu, 22. júna.
 
Aj v tomto mesiaci budú môcť opäť od 9.00 do 16.00 hod. Bardejovčania i návštevníci mesta využiť túto udalosť na spoločenské stretnutia s priateľmi spríjemnené dobrou kávou, či remeselnými dobrotami.
 
Pre najmenších pripravuje v tomto čase Poľsko-slovenský dom hravé aktivity v priestoroch ich galérie i „Strašidelnej pivnice“. Na námestí bude umiestnený aj tzv. Dračí minigolf. Súčasťou júnových trhov bude aj workshop – Úžitkové doplnky z recyklovaného papiera, začína o 13.30 hod. a je určený pre všetkých, ktorí radi dávajú veciam druhú šancu.
 
Trhy na námestí bude komunitná nadácia uskutočňovať opakovane, vždy v jednu sobotu v mesiaci, od mája do októbra. Srdečne pozývame širokú verejnosť!
 
Komunitné trhy pokračujú v tomto roku aj s podporou C.S. Mott Foundation pod programom Global Challenges Local Solutions (GCLS) spravovaný Akadémiou pre rozvoj filantropie v Poľsku v rámci projektu „Lokálne riešenia pre zdravú komunitu“.
(19:26, J. Jarina)
 
Diskusia
Pridať komentár