Cesta rozprávkovým lesom na Základnej škole na Komenského ulici

616x
07. Jún 2019
Deň detí na ZŠ Komenského
Pripravené boli rôzne hry a atrakcie
 
Vidieť radosť v detských očiach je jeden z najkrajších darov, ktoré v živote môžeme dostať. Nikto sa nevie tak tešiť, hoci aj z maličkostí, ako tí najmenší.
 
Ich sviatok – MDD je príležitosťou, ako túto radosť spolu s nimi prežívať znova. Aj preto na Základnej škole na Komenského ulici v Bardejove pripravili vychovávateľky školského klubu detí spolu s deviatakmi z 9.D triedy a v spolupráci s Okresnou organizáciou Únie žien Slovenska Cestu z rozprávky do rozprávky.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
V úvode podujatia vystúpili deti z tanečného krúžku a mažoretky so svojimi choreografiami. Potom už nastal čas súťaženia a zábavy. Pre všetky deti z 1. stupňa boli pripravené rôzne hry a atrakcie. Deviataci sa akoby mávnutím čarovného prútika premenili na všelijaké rozprávkové bytosti a pomáhali malým spolužiakom pri prekonávaní prekážok a plnení rôznych úloh. Za tie potom dostávali dukáty, za ktoré si mohli v rozprávkovom bufete kúpiť rôzne veci a sladkosti.
 
K príjemnej sviatočnej pohode prispeli aj veselé pesničky, ktoré sa niesli z reproduktora. Nechýbali ani teplé lúče usmievavého slniečka, ktoré v ten deň akoby od radosti z peknej oslavy Dňa detí doslova žiarilo. Všetci sme mali radosť z vydareného podujatia.
(16:40, M. Peláková)
 
Diskusia
Pridať komentár