Prváčikovia zo ZŠ Komenského si pripravili vystúpenie pre mamičky

744x
22. Máj 2019
Ľúbim Ťa, mamička...
Rodičia aj starí rodičia spolu s detičkami
 
Nie je nič váženejšie ako byť mamou. Všetky mamičky určite potvrdia, že byť matkou je niečo nádherné, napĺňajúce, radostné, zároveň aj zodpovedné, veľmi často náročné, niekedy i bolestné. Všetci to vieme.
 
Pre každého je jeho mamka tou najdôležitejšou osobou na svete. Mama je ten človek, ktorého náruč sme pocítili ako prvú. Mama si zaslúži nielen našu úctu, zaslúži si našu lásku, zaslúži si, aby sme sa starali o jej šťastie. Deň matiek je príležitosťou všetko toto si pripomenúť, aby sme na to v bežiacom kolobehu života nezabúdali.
 
Preto sa deti z 1.A zo ZŠ Komenského 23 rozhodli, svojim mamičkám vyjadriť city a potešiť ich srdiečka pekným vystúpením. Slávnosť sa konala v utorok 14.5.2015 v triede 1.A. Mamy, staré mamy, či dokonca i oteckovia prichádzali s veľkým očakávaním a úsmevom na perách. Ich ratolesti sa na tento okamih tiež veľmi tešili.
 
Pre svoje mamičky si pripravili pásmo básní, piesní i tancov. V závere nechýbalo ani vrúcne objatie a odovzdanie vlastnoručne vyrobeného darčeka. Na tvárach mamičiek sa zaligotali i slzičky šťastia, ktoré svedčili o tom, že to všetko malo veľký význam.
 
„Mama, Ty si anjel, ktorý žije na zemi.
Mama, Ty si krásna dáma, vďaka ktorej srdce bije mi.
Ďakujem Ti za úsmev, ktorý denne dávaš.
Ďakujem Ti, že si vždy pri mne a ľúbiť ma neprestávaš."
Ďakujem Ti mamička a veľmi Ťa ľúbim.
(17:00, Z. Hanobiková)
 
Diskusia
Pridať komentár