Vyšlo nové číslo novín, venuje sa aj financovaniu športu v Bardejove

980x
27. Marec 2019
Komunitné noviny o Bardejovčanoch a ich meste 
Titulka novín
 
Bardejovčania v uplynulých dňoch dostali zadarmo do schránok komunitné noviny, v ktorých sme sa tentokrát pozreli na športovú situáciu v Bardejove. Témou čísla je ŠPORT V BARDEJOVE.
 
Čo mi šport dal a prečo je stále dôležitý – hovorí bývalý basketbalista Milo Olejár a porovnáva aj situáciu v športe na Slovensku a v Kanade, kde momentálne žije a kde jeho dcéra hrá aktívne taktiež basketbal. Mladí hokejisti pod holým nebom – radosť detí z prírodného ihriska bola obrovská, pred rodičmi sa chceli ukázať – prvé winter classic v podaní hokejistov z Bardejova.
 
Futbalistky pred jarnou časťou znova s najvyššími cieľmi – všetko ohľadom situácie v najúspešnejšom športovom kolektíve sa dočítate na strane 3. V areáli ZŠ na Komenského ulici vyrastie nová tartanová rovinka – škola ju postaví z vlastných peňazí, stáť bude okolo 50 tisíc eur.
 
Na strane 4 sa venujeme ženskému basketbalu, hráčky BKM v nadstavbe hrajú striedavo, predstavené je aj Chill game centrum v Bardejove.
 
V obľúbených novinách sa venujeme takisto aj financiám – poslanci schválili športovým klubom neuveriteľných 34 tisíc eur. Kluby žiadali 311 tisíc eur. Prehľadné tabuľky na strane 5.
 
Atletika patrí k najpopulárnejším športom, chýba jej však väčšia podpora. Zoran Kollarovič: Máme majstrov Slovenska vo výške i majstrov Slovenska v prekážkach, no nemáme kde trénovať. Musíme improvizovať. Zaujímavý článok na ďalšej strane.
 
Medzi najlepších športovcov Prešovského samosprávneho kraja sa zaradil Janík Velgos, v Bardejovskej Novej Vsi sa uskutočnili majstrovstvá Slovenska (strana 8) a na ďalšej strane rozhovor so Samuelom Rychvalským, mladým hokejistom, ktorý z Bardejova zamieril do Kanady.
 
Úspešnú sezónu zažili aj hokejisti HK Bardejov, uskutočnilo sa aj finále lyžiarskej ligy. Financovanie športu v Bardejove aj na strane 12, kde sa dozviete čo-to aj o Volley Elite Academy.
 
Získajte aj recept na Krémovo-cviklové rizoto od F&M Catering, dobrú chuť praje šéfkuchár reštaurácie Ladislav Staroň. Nechýba ani kalendár udalostí . Beauty studio v Bardejovských Kúpeľoch s novinkami, najlepšia starostlivosť o vaše telo – dvere sú otvorené pre všetkých Bardejovčanov. Zaujímavosti o modernom štúdiu na strane 15.
 
V novinách nechýba ani zaujímavá inzercia najúspešnejších firiem a škôl nielen z Bardejova. Noviny nájdete aj na našom webe v elektronickej forme. Príjemné čítanie.
(10:17, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár