Beauty studio v Bardejovských Kúpeľoch s novinkami, najlepšia starostlivosť pre vaše telo

3376x
12. Marec 2019
To najlepšie v širokom okolí
 Pozrite si videoreportáž
 
Bardejovské Kúpele okrem minerálnych prameňov a ideálneho miesta na liečbu a oddych ponúkajú aj množstvo ďalších atraktívnych služieb. Jednou z nich je nie tak dávno otvorené Beauty studio, ktoré sa nachádza na prvom poschodí známeho hotela Ozón. Dvere má otvorené nielen pre kúpeľných hostí, ale aj pre širokú verejnosť.
 
Moderné prístroje a skúsené pracovníčky zaručia to najlepšie, čo si ženy a muži môžu v oblasti starostlivosti o svoje telo želať. V ponuke sú rôzne telové ošetrenia či kozmetické kúry zamerané na hydratáciu pleti, na rozjasnenie a spevnenie pleti, ako aj omladenie zrelej pleti.
 
Beauty studio v Bardejovských Kúpeľoch spolupracuje s francúzskou značkou Institut Esthederm Paris, ktorá patrí k najlepším na trhu.
 
„Súčasťou každého jedného ošetrenia je čistenie, masáž, prípadne oxypeeling. Počas masky sa robí masáž rúk, čo je nezvyčajné väčšinou u kozmetík. Robíme taktiež telové ošetrenia touto kozmetikou, pri ktorých sa robí peeling. Buď sa robí zoštihľujúce alebo uvoľňujúce, relaxačné ošetrenie,“ prezradila Zuzana Soušková z Beauty studia.
 
Okrem kozmetických ošetrení Beauty studio ponúka zaujímavé prístrojové ošetrenia. „Prístroj IPL, ktorým sa robí fotoomladenie, korekcia cievok, fotoepilácia a máme aj prístroj na rádiofrekvenciu, ktorý sa využíva na tvarové ošetrenia a tiež aj na telové ošetrenia. Okrem toho máme aj možnosti využitia prístrojov pre telovú kozmetiku alebo pre telové ošetrenia a to je prístroj na kavitáciu, na lymfodrenáž,“ pokračovala vedúca prevádzkového odboru Miriam Hudáková.
 
Vieme odporučiť kozmetiku aj na domácu starostlivosť. Teda celú kozmetiku od základného čistenia až po krém, prípadne nejakú masku
 
Ponuka prístrojových ošetrení je naozaj široká: rádiofrekvenčné ošetrenie je určené na tvorbu kolagénu a elastínu v pleti. Využíva sa na aj na odburávanie tuku, spevňovanie pokožky či lymfodrenáž. Prístrojom IPL sa dajú jednoducho odstrániť chĺpky, cievky či pigmentové škvrny.
 
„Ponúkame tiež lashlifting spolu s botoxom, čo je nová obdoba trvalej na mihalnice a ten záverečný botox slúži na výživu pre riasy, aby sa nepoškodzovali a nevypadávali. Vieme odporučiť kozmetiku aj na domácu starostlivosť. Teda celú kozmetiku od základného čistenia až po krém, prípadne nejakú masku,“ dodala Z. Soušková.
 
Pre klientov Beauty studia je pripravená aj zaujímavá novinka v podobe estetickej medicíny, ktorá sa vykonáva v spolupráci s lekárom. Ide o aplikáciu botulotoxínu na vypĺňanie vrások a o aplikáciu kyseliny hyalurónovej na vypĺňanie vrások a na zväčšovanie pier.
(9:42, M. Baranová)
Diskusia
Pridať komentár