Anton Fecko v celoštátnej súťaži ZENIT v kategórii Grafik druhý

2092x
24. Február 2019
Máme najúspešnejšieho študenta z východného Slovenska v súťaži Zenit v programovaní
 
Celoštátna súťaž ZENIT v PROGRAMOVANÍ pozostávala z kategórií: A, B, Webdeveloper a Grafik. Anton Fecko získal vynikajúce druhé miesto v kategórii Grafik.
 
Súťaž Grafik sa konala od 12. do 14. februára 2019 na SŠ - SOŠ elektrotechnickej v Banskej Bystrici. Zadaním pre kategóriu Grafik bolo vytvoriť kompletne vynovený vizuál pre TANAP.
 
Študenti pracovali dva dni, dokopy 11 hodín. Prvý deň 4 hodiny poobede. Druhý deň 4 hodiny ráno a 3 a pol hodiny poobede. Počas prvého dňa, teda prvých štyroch hodín mali vytvoriť: grafický návrh domovskej stránky webu pre TANAP s jednou podstránkou, verziu web stránky pre mobilné zariadenia, návrh billboardu, návrh polepu auta.
 
Počas druhého dňa, teda sedem a pol hodín, vytvárali: skladaciu brožúru s informáciami o faune TANAPu, hlavičkový papier, obálku, poštovú známku, veľkú informačnú tabuľu, mini informačnú tabuľu, turistickú informačnú tabuľu.
 
V stanovenom časovom limite bolo potrebné niektoré grafické návrhy (konkrétne brožúru, hlavičkový papier, obálku, veľkú informačnú tabuľu a mini informačnú tabuľu) vyhotoviť aj vo fyzickej forme.
 
Vytlačené návrhy museli študenti správne orezať, prípadne zlepiť. Bol to boj mozgov a zručností, boj o vlastnú česť aj o česť školy, ktorá svojho súťažiaceho do súboja vyslala. Ďakujeme za úspešnú reprezentáciu SPŠT Bardejov a skvelé 2. miesto Antonovi Feckovi.
(20:04, O. Poliaková, SPŠT Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár