Víťazom 18. ročníka žiackeho halového turnaja ObFZ Bardejov sa stal Zborov

1771x
14. Február 2019
Napínavé finále halového turnaja
Vo finále mali viac šťastia chlapci zo Zborova, ktorí porazili žiačky z Bardejova až po rozstrele zo značky pokutového kopu 
 
V Bardejove sa uskutočnil osemnásty ročník žiackeho halového futbalového turnaja. Organizátorom sa aj tento rok stal oblastný futbalový zväz. Sily si zmeralo osem družstiev – v skupine A súperili chlapci zo Šiby, Dlhej Lúky, Zborova a Kľušova a v skupine B sa predstavili žiačky Partizána Bardejov a chlapci z Kurimy, Kružlova a Gerlachova.
 
Jeden duel trval pätnásť minút. Do semifinále postúpili chlapci Šiby a Kružlova i dievčatá Bardejova a chlapci Zborova.
 
„Turnaj mal veľmi dobrú úroveň, spestrením boli žiačky, ktoré sa dostali až do finále, kde sa predstavili proti Zborovu. Tento rok ešte organizujeme turnaj pre dorastencov, v nedeľu 17. februára,“ prezradil Jozef Gmitter, člen ObFZ Bardejov.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
V semifinále Šiba porazili Kružlov 2:0 a vo finále Zborov vyhral nad Bardejovom až na pokutové kopy, keď v riadnom hracom čase sa duel skončil nerozhodne 1:1. Práve mladé dievčatá z Partizána predviedli veľmi kvalitné výkony a získali si takmer všetkých priaznivcov v publiku.
 
„Vedeli sme, že na turnaji budú chlapci silovo silnejší, snažili sme sa hrať technicky. Dievčatám sa darilo, turnaj mal vysokú úroveň, tak, ako každý rok. Po Halových majstrovstvách Slovenska v Púchove sa dievčatá nakopli a potešili sa z víťazstiev. Pre nás je základ hrať von, no takýto turnaj je spestrením prípravy a aj takéto dueli proti chlapcom nám pomôžu,“ uviedol tréner žiačok Andrej Fecko.
 
Výsledky: Šiba – Kľušov 1:1, Bardejov – Gerlachov 1:0, Dlhá Lúka – Zborov 1:1, Kurima – Kružlov 1:1, Kľušov – Zborov 0:1, Gerlachov – Kružlov 1:0, Šiba – Dlhá Lúka 2:0, Bardejov – Kurima 3:0, Dlhá Lúka – Kľušov 1:2, Kurima – Gerlachov 2:0, Zborov – Šiba 1:0, Kružlov – Bardejov 1:0.
 
Semifinále: Zborov – Kružlov 3:1, Bardejov – Šiba 1:0.
 
O tretie miesto: Kružlov – Šiba 0:2.
 
Finále: Zborov – Bardejov 1:1, 2:0 p.k.
(10:11, j)
 
Diskusia
Pridať komentár