Bardejovčania nevyužili výhodu domáceho prostredia, v zápase padol iba jeden gól

1008x
02. Február 2019
Bez streleného gólu sa nevyhráva
Bardejov (v bielom) doma prehral futbalovým výsledkom 0:1 
 
V druhom finálovom zápase skupiny Východ druhej hokejovej ligy hostil HK Bardejov celok Rimavskej Soboty. Po výhre u súpera mali Hornošarišania na hokejkách mečbal a ak by zvíťazili, stali by sa víťazmi skupiny a postúpili by do finále druhej ligy, v ktorom by narazili na najlepší celok zo západu.
 
Od úvodu sa hral atraktívny hokej pred početným hľadiskom. Do Bardejova prišlo viac ako 1100 ľudí, čo je doposiaľ v krátkej histórii klubu rekord. V prvej dvadsaťminútovke gól nepadol, diváci videli iba po tri vylúčenia na oboch stranách. Bardejovčan Koksharov v závere dostal 2+10 za vrazenie na mantinel.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Prostredná časť hry mala podobný priebeh ako úvodná. V bráne Rimavskej Soboty bol veľmi pozorný Križan, ktorý bol nepriestrelný. Necelých päť minút pred prestávkou strelil úvodný gól v zápase hosťujúci Koniar a ako sa neskôr ukázalo, aj gól víťazný.
 
Ani v poslednej tretine Bardejovčania nenašli recept na pozornú obranu hostí a nepomohla ani záverečná hra bez brankára. Bardejov prehral 0:1, čím sa séria vyrovnala na 1:1 a o celkovom víťazovi sa rozhodne v nedeľu 3.2.2019 na ľade Rimavskej Soboty.
 
HK Bardejov – HKM Rimavská Sobota 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Gól: 36. Koniar
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Dzúr – Koksharov, Polaček, Leskovjanský, Lúč, Česelka – Palko, Komloš, Lesňák, Paulovský, Lopáček – Osuský, Hreha, Duračinský, Leščišin, Renčok – Mistrík, Sekerčák, Panóc, Holéczy, Chmeľ
(20:37, j)
 
Diskusia
Pridať komentár