Športuj v Bardejove zadarmo

1080x
26. Január 2019
V Bardejove sa hrala NHL 
Účastníci turnaja 
 
Šport, kde hráči trénovali, trénujú a budú trénovať tisíce hodín s radosťou. Šport, v ktorom sa za tréningy a štartovné do turnaja neplatí. Šport, kde môžu všetky vekové kategórie súťažiť spolu bez rozdielov. Volá sa to E-SPORT Bardejov.
 
Prednedávnom sa odohralo druhé kolo CHILL NHL19 CUP II, v ktorom sa najviac darilo Ľubošovi Krochtovi, ktorý získal prvé miesto. Na druhom mieste sa umiestnil Tomáš Želinský a bronz patril Matúšovi Marcinovi.
 
V Chill centre môže trénovať ktokoľvek, počas otváracích hodín zadarmo a zadarmo má aj štartovné do turnaja.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Chill centrum na bardejovskom sídlisku Družba bolo otvorené pred niekoľkými týždňami, no už teraz sa teší veľkej popularite. Nápad otvoriť takéto centrum vznikal približne pol roka.
 
„Boli sme tu tri občianske združenia, momentálne to máme pod jedným a zmenili sme koncept toho, že tu boli skejty, boli tu grafity, stolný futbalisti a teraz to je zamerané na e-športy, na tie hry. Máme otvorené od druhej do ôsmej každý deň. Dá sa tu zahrať Xbox, dá sa tu občerstviť, sú tu rôzne spoločenské hry, ako šachy, knižky, dá sa tu cvičiť a stráviť voľný čas,“ informoval manažér Chill centra Roman Dubivský.
(12:57, chill) 
Diskusia
Pridať komentár