Mladé Bardejovčanky bodovali aj v Poprade a postúpili do celoslovenského finále

2088x
21. Január 2019
Potvrdili, že patria k najlepším
Bardejovčanky podali skvelý výkon, vyhrali štyri zápasy a zaslúžene postúpili znova do finále 
 
Tretím kolom pokračovala Halová sezóna mládeže SFZ vo futbale dievčat v kategórii WU15. V Poprade sa predstavili aj Bardejovčanky, ktoré postupne zvládli prvé kolo hrané v Bardejove (skončili druhé) a druhé kolo v Prešove, kde sa umiestnili na prvom mieste.
 
Partizánky aj pod Tatrami potvrdili, že na Slovensku patria medzi najlepšie a zaslúžene postúpili do finále, ktoré sa odohrá prvého a druhého februára v Púchove.
 
V Poprade sa stretlo šesť družstiev – okrem Partizána Bardejov to boli celky Banskej Bystrice, Prešova, Podbrezovej, Košíc a Ružomberka.
 
Bardejovčanky v prvom zápase prehrali s Banskou Bystricou tesne 2:3, aj keď horším tímom neboli. Nasledovali výhry nad Košicami 3:1 a nad Prešovom 1:0. Po obedňajšej prestávke mladé Partizánky zdolali Ružomberok 3:2 a v poslednom dueli vyhrali nad Podbrezovou 6:3.
 
V konečnom hodnotení skončili na druhom mieste a ako jediný tím z východu postúpili do finále, ktorý sa odohrá v Púchove.
 
Výsledky Bardejova: Partizán Bardejov – Banská Bystrica 2:3, Lokomotíva Košice – Partizán Bardejov 1:3, Partizán Bardejov – Prešov 1:0, Ružomberok – Partizán Bardejov 2:3, Podbrezová – Partizán Bardejov 3:6.
(10:19, j, foto: FB/R. Dupkala)
Diskusia
Pridať komentár