ZŠ na Komenského ulici pripravila turnaj pre rodičov, absolventov, učiteľov a reprezentantov MsÚ

891x
16. Január 2019
Skvelý turnaj zaujal
Súťažili pod vysokou sieťou 
 
Základná škola na Komenského ulici v Bardejove zorganizovala volejbalový turnaj rodičov, absolventov, učiteľov a reprezentantov Mestského úradu v Bardejove.
 
O tom, že žiaci našej školy žijú športom je verejnosti už všeobecne dávno známe. Jedna z najúspešnejších škôl na Slovensku tentokrát s radosťou a nadšením pripravila ďalší, v poradí druhý ročník volejbalového športového podujatia pre rodičov, absolventov a učiteľov našej školy, do ktorého sa zapojilo prvýkrát aj družstvo reprezentujúce Mestský úrad v Bardejove.
 
Turnaj sa konal za účasti šiestich družstiev. Hralo sa systémom každý s každým na dva hrané sety do 15 bodov.
 
Druhý ročník turnaja sa nám hodnotí veľmi jednoducho, pretože všetkým účastníkom turnaja išlo predovšetkým o to, aby si v tento deň aktívne oddýchli v priateľskej predvianočnej atmosfére.
 
Prvé miesto obsadilo družstvo v bielych dresoch, ktoré prešlo celým turnajom pomerne suverénne s jediným miernym zakopnutím proti červenému družstvu, s ktorým prehrali 2:0 na sety.
 
Druhé miesto sa vďaka svojmu entuziazmu podarilo vybojovať družstvu v červených dresoch, ktorého od prvenstva delili len neuveriteľné 2 lopty v prospech bielych. Na treťom mieste sa umiestnilo družstvo učiteľov našej ZŠ Komenského.
 
Podujatie, v ktorom nešlo ani tak o výsledky ako o radosť z pohybu a stretnutie s priateľmi, sme uzavreli príjemným posedením za sprievodu živej hudby a všetci účastníci si mohli za odmenu pochutnať na skvelej kapustnici.
 
Sme veľmi radi, že sa turnaj tešil tak veľkej účasti a popularite. Veríme, že sa v takom hojnom počte so všetkými účastníkmi ako aj ďalšími novými budeme môcť stretnúť opäť o rok.
(10:37, R. Senčák, foto: Ľ. Kuča) 
Diskusia
Pridať komentár