Sviatky v Centre sociálnych služieb v Bardejove

993x
15. Január 2019
Zazneli pesničky a vinšovačky
 
Tak ako už je zvykom v mesiaci december, kedy na školách, v škôlkach, v rôznych zariadeniach a inštitúciách to dýcha vianočnou atmosférou, nebolo to inak ani u nás, v našom Centre sociálnych služieb v Bardejove.
 
Celý december sa niesol v pokojnej predvianočnej atmosfére. Odštartovali sme Mikulášom, ktorý osobne obdaroval každého klienta.
 
Pokračovali sme vianočnými vystúpeniami. Ako prví prišli vystúpiť rómske detí z komunitného centra vo Sveržove, ktorí nás obdarovali krásnymi piesňami a chválami.
 
Týždeň pred samotným Štedrým dňom k nám zavítali aj deti z MŠ na Komenského ulici 24. Ich detské úsmevy a krásne milé pesničky a vinšovačky vyčarili nejeden úsmev na tvárach našich dedkov a babičiek.
 
Ako to býva každý rok, tak ani tento nebol výnimkou a na našich klientov nezabudol ani sám pán primátor Mudr. Boris Hanuščák. Vianočný vinš a darčeky pre všetkých prišli odovzdať vedúci kancelárie primátora Mgr. Jozef Guliga a vedúca oddelenia bytového, sociálneho a zdravotníctva PhDr. Tatiana Fedáková.
 
Celému kolektívu zamestnancov ide o spokojnosť a pohodu všetkých našich klientov a dúfame, že sa nám v tom bude dariť aj v ďalšom roku.
(16:33, Martina Bariliková)
Diskusia
Pridať komentár