Z Trebišova bez bodu, ale po bitke

1303x
19. December 2018
Bardejov prehral o jeden gól
Bardejovčania prehrali o jeden gól 
 
V tretej najvyššej hokejovej súťaži v 12. kole Trebišov vyhral s Bardejovom 3:2. Pred viac ako 400 divákmi sa prvá tretina skončila bez gólov. Na oboch stranách boli šance, ale brankári Fedor i Dzúr boli pozorní.
 
V tej druhej ruský legionár Kokšarov po nahrávke Lúča poslal Bardejov do vedenia. Lenže potom prišli slabé chvíle Šarišanov a trestuhodné poľavenie v nasadení. Už o 20 sekúnd Miľovčík vyrovnával a o ďalšiu minútu Schnelly otočil výsledok v prospech Trebišova. Dokonca pri vylúčení Hmeľára za napadnutie domáci Kočišom využili presilovku na 3:1.
 
No tentoraz len 22 sekúnd po druhej prestávke sa aj hosťom vydaril prekvapujúci útok. Panóc ponúkol šancu Lúčovi a na ukazovateli bol kontaktný gól na 3:2.
 
Osobné súboje sa priostrili. Lietali aj päste, v ktorých dominovali Kobeľa a Holéczy. Záverečných desať minút už nestačilo aktívnejším hosťom aspoň na predlženie. Po skončení zápasu sa obaja aktéri predstavili hromadnou bitkou. Vyprovokovali ju domáci pod vedením brankára Fedora.
 
Trebišov – Bardejov 3:2 (0:0, 2:1, 0:1)
Góly: Kokšarov 0:1, Miľovčík 1:1, Schnelly 2:1, Kočiš 3:1, Lúč 3:2
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Dzúr – Hmeľár, Kokšarov, Ondrej, Komloš, Hreha, Osuský, Sekerčák, Pribula – Leskovjanský, Lúč, Holéczy – Lesňák, Lopáček, Chmeľ – Panóc, Kosár, Horňák.
 
Ďalšie výsledky: Sabinov – Rimavská Sobota 1:6, Lipt. Mikuláš B – Gelnica 5:8, Sanok – Kežmarok 6:0.
 
Z programu 13. kola v stredu 19.12.o 18.30 hod.: Bardejov – Kežmarok. 14. kolo 22.12.: Lipt. Mikuláš B – Bardejov.
 
Goriščák už nie je prezidentom, trest pre Česelku
 
Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja potrestala Petra Česelku z HK Bardejov. V zápase doma s Gelnicou 8.12. (2:4) nešetrne vrazil na mantinel protihráča Cvejnu. Uznáva sa vinným, keďže mu spôsobil ľahšie zranenie. Podľa pravidiel mu bol uložený nepodmienečný trest zastavenia činnosti na 7 zápasov a pokuta 30 eur.
 
Na stránke HK Bardejov viceprezident Jozef Talár napísal takúto informáciu: „HK Bardejov, o.z., upovedomuje priaznivcov nášho klubu a širokú verejnosť o skutočností, že Pavol Goriščák ukončil svoje pôsobenie v štruktúrach HK. V mesiaci november 2018 sa na vlastnú žiadosť vzdal funkcie prezidenta.“
(17:21, šč)  
Diskusia
Pridať komentár